Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kibice żużla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

benton jaki Ty pewny jesteś finału w tym roku, rok temu dwa lata temu trzy lata temu też byłeś taki pewien? :) to jest sport, patrząc na Twoją metrykę uważam że powinieneś zachować dystans... może dziś w końcu wam się uda :) Gorzów MUSI!!!

jeśli chodzi o sytuacje w Toruniu, to szkoda kibiców, nie tylko tych na stadionie. Tych prze telewizorami i całej reszty. Fakt to jest regulamin, ale wiemy doskonale że mecze rozpoczynają się mniej więcej 15min po godzinie rozpoczęcia meczu. Hancock na stadionie był o 17.05... szkoda. Było widać że w toruniu też nie są zachwyceni!

Miało być żużlowe święto...

...acha Tylko FALUBAZ :)

pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem po czym wnosisz moją pewność o finale... napinasz się jak to falubaz... pamiętaj że oprócz umiejętności, talentowi, itp ważne jest szczęście którego Wam nie brakowało w poprzednich latach.

Dobrze że looknełeś w moją metrykę, byłem z moją drużyną na dnie (ligę niżej) i też trzymałem dłonie zaciśnięte... bardziej niż teraz

Trzym się i wyluzuj

Opublikowano

To Twoje słowa "No właśnie wolałbym Tarnów z nami w finale bo lekko dostał zadyszki, ale ważniejszy sport i walka. " stąd moje zdanie o Twojej pewności.

jestem wyluzowany i nie napinam się. Wierz mi.

Powodzonka :)

Opublikowano

Wola a wygramy to istotna różnica...

Pierwszy bieg 3:3

Opublikowano

tor w gorzowie jak zawsze dramat.

Kolejny fatalny półfinał który jest reklamą speedwaya w PL

Opublikowano
tor w gorzowie jak zawsze dramat.

Kolejny fatalny półfinał który jest reklamą speedwaya w PL

Twój komentarz bez komentarza.Brakło u Was Żyto...

Ciekawe z kim w finale... chociaż głowy powinny polecieć za decyzje...

Opublikowano
  • Autor

Panowie spokojnie , wina leży zarowno po stronie sedziego jak i Cieslaka. Nie od dzis wiadomo ze sedziowie to swiete krowy i konsekwencji za ta pomyłke "0" , z drugiej strony sedzia jest tylko człowiekiem i tez moze sie pomylić , zwłaszcza w tak napietej atmosferze jaka panowała na stadionie i w jego głowie. cieslak zamiast beczeć do kamery powinien za***rdalac z kalkulatorem i liczyc KSM.

Co do wczorajszego polfinału i toru w Gorzowie to :facepalm:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

brawo Holder!

Opublikowano

Racja. Brawo Holder.

A dziś final SE. Miejmy nadzieje że tor będzie przygotowany inaczej niż do tej pory w gorzowie (w tym sezonie). Wszyscy apelują do trenera palucha by tor nie byl przekombinowany. Zawodnicy i dziennikarze!

Niech bedzie to reklama żużla!

Opublikowano

Szkoda Tomka, bo w ostatnim turnieju pokazał klasę...

Opublikowano

Może za rok się uda, bo z tego co czytałem Tomek się w ogóle na emeryturę nie wybiera jeszcze szybko:)

Szkoda Tomka, bo w ostatnim turnieju pokazał klasę...
Opublikowano

12 chętnych na prezesa Polonii... w tym znajomy mojego brata :decayed:

Opublikowano

będziesz miał darmowe bilety w strefie vip jak mu się uda:P

Opublikowano

hehe, oby :decayed: w tym roku jak chodziłem na Trybunę główną to 60zł bilet :facepalm:

Opublikowano

Przynajmniej na żużlu da się coś oglądać nie to co na pilce nosznej:P

Opublikowano
  • Autor
12 chętnych na prezesa Polonii... w tym znajomy mojego brata :decayed:

niech wreszcie ktos kumaty to ogarnie , ten klub jest w bardzo złym stanie , koneksje z ratuszem ,wstawianie "swoich" ludzi , ktorzy niekoniecznie sie na żużlu znaa tak jak ostatni Prezes. Dramat , jako kibic Apatora życze Tyfusom wyjscia na prostą :wink:

Opublikowano

nic mi nie mów.. to, co się działo w poprzednim sezonie to po prostu tragedia :thumbdown: na stadionie praktycznie pustki, bilety trochę drogie, stadion w słabym stanie :kwasny: na tym pożal się Panie Boże okrągłym też za wiele nie uzgodnili. zobaczymy kogo wybiorą na prezesa, no a później na menadżera.. oby się polepszyło :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Dering to jest gośc z klasa , pogrążył klub i pierdolnał L4 :grin::grin::grin::grin::facepalm:

Opublikowano
:grin::grin::grin:
Opublikowano

oj Golob się nie postarał w osatnich zawodach sezonu... Szkoda