Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętajmy, że pokazali się jako drużyna na tle 2 zawodników.

juz oid pewnego czasu GW wygląda lepiej , dokladnie od kontuzji Dobrusia. Niestety mając w składzie dziury typu Zengota/Davidsson zespół jest mocno osłabiony.

Tylko czy te 8 pkt wystarczy w rewanżu ?

Raczej nie wystarczy. Ale spokojnie sie utrzymają , baraż z 3 zespołem 1 ligi powinni wygrać zarówno jedni jak i drudzy :good:

Ja z innej beczki , ciekawe kto odejdzie z Zielonki w przyszłym roku ??? Ma wejsc przepis o 1 zawodniku z GP , Protas ma chyba kontrakt na 3 lata , Jonsson chyba na 2 lata , Greg na rok :mysli:

Opublikowano

Nie mam pojęcia kto odejdzie ale jak dla mnie to głupi przepis.

Niech chłopaki jeżdżą i u samego diabła. Co to kogo obchodzi ?

Opublikowano

Nie mam pojęcia kto odejdzie ale jak dla mnie to głupi przepis.

Niech chłopaki jeżdżą i u samego diabła. Co to kogo obchodzi ?

Dla mnie tez przepis bez sensu , niby ma urozmaicić ELige :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

Niby w jaki sposób ? Jak "władze" to sobie wyobrażają ?

Którego września mecze ? 11 ?

Opublikowano

Niby w jaki sposób ? Jak "władze" to sobie wyobrażają ?

wychodzą chyba z założenia ze tylko 10 z GP nadaje sie na Elige , reszta do pierwszej :decayed:

Dobrze by było gdyby Ci z FIM nie wpadli na pomysł przyznania dzikusa Darcy-emu bo bedzie problem :decayed:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 07:28_________________________________________________

Którego września mecze ? 11 ?

chyba 11-go[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 07:28_________________________________________________17. kolejka - 11 września 2011 (niedziela)

Leszno - Toruń

Gorzów - Zielona Góra

Częstochowa - Tarnów awansem 21 sierpnia

18. kolejka - 18 września 2011 (niedziela)

Toruń - Leszno

Zielona Góra - Gorzów

Tarnów - Częstochowa awansem 11 września

19. kolejka - 25 września 2011 (niedziela)

Mecz o złoty medal

Mecz o brązowy medal

Pierwszy mecz na torze drużyny niżej sklasyfikowanej w sezonie zasadniczym.

20. kolejka - 2 października 2011 (niedziela)

Mecz o złoty medal

Mecz o brązowy medal

Opublikowano

Sprawdziłem, pierwsze mecze 11. Jadę na Gorzów.

EL jest najlepsza na świecie nie dlatego, że startują w niej Polacy a wszyscy najlepsi żużlowcy świata.

Polski czub to talent, doświadczenie itp. Młodzi jednak też muszą się od kogoś uczyć. Proporcje polskich średniaków do polskich żużlowców klasy mistrzowskiej są jednak zbyt duże.

Jeżeli prezesów, sponsorów stać na utrzymywanie najlepszych zawodników świata to niby dlaczego nie ? Rywalizacja najlepszych chyba bardziej urozmaici ligę.

Opublikowano

Ja też jadę 11 do Gorzowa a 18 u siebie oj będzie się działo :>

Opublikowano

Moskal. Ty tez wpadnij na oba mecze 11 i 18 wrzesnia. Zobaczysz jak wygladaja PRAWDZIWE DERBY :)

Do zobaczenia na Motoarenie ;)

Opublikowano

Do zobaczenia na Motoarenie ;)

Nie przeginaj, proszę.

Opublikowano

dawaj jakies argumenty!?

Opublikowano

Już były w zasadniczym.

Nie napinaj się za bardzo bo sam argumentami nie zabłysnąłeś.

Poczekamy, osobiście uważam, że macie większe szanse ale jak pokazał zasadniczy może być róznie

Opublikowano

Wiesz czemu w pamieci masz mecz z rundy zasadniczej? bo przez ostatnie lata dostawaliscie w dupsko az miło, czy na Jancarzu czy w Zielonej. Wynik meczu RZ byl sprawa drugorzedna i doskonale o tym wiesz. Po wypadku Dobruckiego z Falubazu zeszlo cisnienie (przypomnij sobie wynik meczu do 6 biegu).

Jestem przekonany ze zardzewiała przegra derby juz przed meczem na zawarciu. Władek zrobi zaciągowi pranie mózgu. A my?

...roz**** was psychicznie :)

Opublikowano

Wiesz czemu w pamieci masz mecz z rundy zasadniczej? bo przez ostatnie lata dostawaliscie w dupsko az miło, czy na Jancarzu czy w Zielonej

Każda passa się kiedyś kończy

Poza tym, przestań się napinać, to forum Audi a nie Falubazu czy Lubuskiej (gdzie wyzwiska, prowokacje są jak "dzień dobry" w kręgu kulturalnych ludzi).

Jeżeli wygracie w 1/2 to pogratuluję i będę miał nadzieję, że Stal przegrała z mistrzem.

PS

Ty, Wy to nie Falubaz. Psychicznie to sobie możecie, "trambajem" przyjechać na mecz.

Opublikowano

Pokaz w którym miejscu pojawia się napisnka z mojej strony? Prosze o cytat :) chodzi o dwa pierwsze moje posty!

Nie masz 15stu lat, nie myl wiary z napiną.

tak, marzę o tym by przyjechać "tramBajem" na mecz do Kobylej... ale jest jeden warunek!

wysiadam na przystanku pod ratuszem!

Zapamietaj to raz na zawsze! Zielona Góra nie zazdrości wam tego środka komunikacji...

Spojrz na siebie. Do meczu pozostało 20 dni a w Tobie już emocje, juz mnie atakujesz, (nie pozwolisz mi dopuscic mysli o finale Falubaz - Apator). Wiem że w gorzowie to mega wydarzenie, pierwsze po 11 latach :)

Wyobraź sobie co będzie czuła armia zacieżna zardzewiałej na godzine przed meczem.... (a obecna forma Platiniego napawa optymizmem)

... jacekm, napisz proszę w tajemnicy. Trzymałes taką Piękna flage na komarowce w 2009 na derbach?

No, teraz się napiąłem :)

Opublikowano

Sie uśmiałem.

Napisz coś od siebie bo jedziesz banałami z podrzędnych for.

Po co się tak spinasz (już trzeci raz dzisiaj) ?

Nie pochodzę z lubuskiego, zresztą nie ma to nic do rzeczy. Najzwyczajniej bawią mnie te Wasze GW-ZG zwady. Są tak głupie, że aż śmieszne.

Lubię żużel ale nie aż tak bardzo aby wdawać się w jakieś płytkie pyskówki niedojrzałych fanatyków dumnie nazywających się kibicami.

Jak widać wyżej najmniejsza prowokacja wywołuje lawinę regionalnego szowinizmu.

Norma w dobie neo. Zajeździć anonimowo klawiaturę w "obronie" ... no właśnie, czego ?.

Wy, przepraszam, większość z Was, nie jesteście za Falubazem, jesteście przeciw Stali.

I to z tego śmieje się cała Polska.

Pozdrowienia dla normalnych kibiców.

Opublikowano

Najzwyczajniej bawią mnie te Wasze GW-ZG zwady.

Tu sie zgadzam , my sie od zawsze cieliśmy z Bydgoszczą ale w trudnych chwilach jeden wspierał drugiego , nigdy nie było tak jak miedzy GW a ZG , i nie mówcie mi , ze to są derby bo na raqzie to co sie wyrabia zwłaszcza w ZG , "piar" robiony przez Dowhana to jest w innych częsciach Polski śmiech na sali , kłótnie z Prezydentem , trybuna ,przekładanie meczy , ZZ , moznaby wymieniać w nieskończoność.

Co do dmp to jesli ZG nie zdobedzie mistrza - bedzie blamaż. Kasa jaka została wpompowana w skład jest najwieksza w lidze i zakończenie rozgrywek na półfinale bedzie tragedią.

Opublikowano

Moskal, nie znasz sie na zuzlu!

...wszystko :)

Opublikowano

Moskal, nie znasz sie na zuzlu!

...wszystko :)

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

moze i nie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Pocieszaj sie dalej :)

Narobiłem syfu, co? :evil:

Opublikowano

Narobiłem syfu, co? :evil:

nieee , spoko , przyzwyczaiłem sie do tego że kibice ZG maja czterokrotnie przerośniete ego :wink4: