kyniu Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Oj będzie się działo,już nie mogę się doczekać :> TYLKO FALUBAZ !!!
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Oj będzie się działo,już nie mogę się doczekać :> TYLKO FALUBAZ !!! Ja też czekam jak na szpilkach.Szkoda, że tak późno jadą
Kamillo5 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 zauwazyliscie ze wieczorem nad gorzowem ma przejsc burza? cały plan Czesia pojdzie w p.... (sam powiedział że to jego najwazniejsze wydarzenie w karierze)
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Nie ma co stękać, poczekamy do wieczora
moskal Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 Ciekawe jak będzie z tym przepisem o jednym żużlowcu z GP w klubie. przepis jest juz zatwierdzony , obowiązuje od 2012 Falubaz ma cięzko , my na tym zyskamy bo Holta sie nie utrzyma :naughty: Dzisiaj 2 piekne mecze , za tydzień jade do Torunia, bilety juz kupione
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Ciekawe jak będzie z tym przepisem o jednym żużlowcu z GP w klubie. przepis jest juz zatwierdzony , obowiązuje od 2012 Falubaz ma cięzko , my na tym zyskamy bo Holta sie nie utrzyma :naughty: Dzisiaj 2 piekne mecze , za tydzień jade do Torunia, bilety juz kupione W Gorzowie też powinno być ok, jeżeli zostanie taki skład. Najbardziej oberwie Falubaz. Kogo zostawią ?
moskal Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 W Gorzowie też powinno być ok, jeżeli zostanie taki skład. Najbardziej oberwie Falubaz. Kogo zostawią ? Pepe
Kamillo5 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Zostana wszyscy Herbie zostanie mistrzem Świata i jako mistrz pożegna się z cyklem. PePe nie wystartuje w przyszłym roku w GP bo zostanie mu zaproponowana gotówka Adrenalina, no on będzie jedynym Falubazem z Grand Prix
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Co z tym torem w Lesznie. Kto uchyla się od jazdy dzisiaj ? Znowu zielony stolik czy co, bo nie oglądałem transmisji od początku ?[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 18:33_________________________________________________ Zostana wszyscy Herbie zostanie mistrzem Świata i jako mistrz pożegna się z cyklem. PePe nie wystartuje w przyszłym roku w GP bo zostanie mu zaproponowana gotówka Adrenalina, no on będzie jedynym Falubazem z Grand Prix Całkiem realne rozwiązanie
moskal Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 Co z tym torem w Lesznie. Kto uchyla się od jazdy dzisiaj ? Znowu zielony stolik czy co, bo nie oglądałem transmisji od początku ? Kryjom stwierdzl ze tor jest nierówny. Potem był wywiad z sedzią i powiedział ze zdanie gości na temat toru go nie interesuje i to jest jego suwerenna decyzja. Maja godzine ale za ostro nie działaja [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 18:39_________________________________________________Wątpie zeby Greg zrezygnował z GP. On zawsze podkreśla ze GP to jest jego życie. Mógłby odpuscic jakby był w ogonie ale jest w czubie Ale zycze Zielonce zeby tak było jak mówisz bo to niesprawiedliwe
Kamillo5 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 odwazna decyzja Kryjoma: Para Holta Jensen wydaje sie być słaba, to takie moje odczucie przed pierwszym biegiem tego meczu. ...Oby nie spadlo z nieba na komarowce
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 ...Oby nie spadlo z nieba na komarowce Nie zapowiada się. Patrząc jednak na wczorajszą jazdę TG może "nagle pojawić się oberwanie chmury"
przemciotorun Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 no i k**wa choyyyy!!! po play off-ach
moskal Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 Miedziak złamał obojczyk Leszno troche przegięło
przemciotorun Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 do 22 nie objada tego meczu...
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 I jeszcze łączona transmisja. Będą skakać z meczu na mecz. ..uj w zadek [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 19:52_________________________________________________5 bieg za***isty
Rekomendowane odpowiedzi