tomi147 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam.Niedawno kupiłem a A4 z2003r i jest troszkę za miękka. Czy ktoś wie gdzie mogę kupic orginalne sprężyny obniżjące(montowane były chyba w wersji sport kod 1BE, tak mi się wydaje),ewentualnie podać jakiej firmy są te sprężyny lub oznaczenia.Większość firm robi 30-40mm ale jest to dla mnie za dużo.Orginalny sport jest na 20mm,i takich szukam. Pozdrawiam.
Tytus Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Hehehe, chyba już pół forum szuka takowych Możesz nabyć w ASO ale koszt jest odpowiedni, na używki poluj na allegro albo ebay, przeglądnij forum - ten temat był wałkowany kilka razy. Pozdr.
Flyer Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 tomi147, wielkiej roznicy miedzy -20 a -30 na seryjnych miekkich amorach nie odczujesz, wiec nie wiem, czy jest sens szukac oryginalnych.
voxan69 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dokładnie wraz ze sprężynami musisz kupić odpowiednie amorki inaczej różnicy dużej nie będzie a i są opinie że amory szybko się zużywają - ja na szczęście mam ori 1BE :> pozdro
Rekomendowane odpowiedzi