Wizard Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Witam kupilem wskazniki (zegar) aby wiedziec ile laduje mi turbina ( jeszcze nie przydatne ) ale chodzi o to ze chcialbym zamontowac to na slupku, kupilem taki plastikowy uniwersalny plastik ktory ma specjalne wyciecie na srednice 52mm (standard) ale nie wiem JAK to przyczepic aby sie trzymalo mocno? Ma ktos jakis pomysl? albo ma ktos cos takiego do sprzedania juz ? ma pasowac do rocznika 2003 audi a4. Pozdrawiam
Traviz Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 popytaj w Carzone - ja tam kupilłem słupek do swojej B5 Może mają coś do B6 Pasują idealnie :mrgreen:
poziek Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 sugeruje to obić ładnie materiałem puszystym żeby to jakoś przyzwoicie wyglądało może to ci coś pomoże: http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/pod2.html
poziek Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Czyli tak jak w linku ] na klej!!
Traviz Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 a ja swój oryginalny słupek zawsze mogę założyć
ZIOOLKO Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 W B4 wskaźnik doładowania zamontowałem w kratke środkową nawiewu. Może u ciebie też podejdzie.
Rekomendowane odpowiedzi