AD4M Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Może ktoś z Was dysponuje fotką spod maski swojej a4, oczywiście po montażu HID. Rozklimiam właśnie optymalne miejsce na montaż przetwornic. Jakieś sugestie?
Wąski Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 tam gdzie jest miejsce,i nie ma dostępu wody
Diego Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 W mojej prawa przetwornica jest przykrecona i przypasana opaskami do uchwytow w nadkolu, gdzies tak 20 cm od dolnej krawedzi lampy - fajne, suche miejsce Lewa siedzi zamontowana pod lampa -- bardzo ciasno wchodzi ale pasuje idalnie.
adamooo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 pod mocowaniem lampy..dobre miejsce i się nie zamoczy..
Tytus Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 ...albo z prawej (patrząc od przodu) obok płynu do układu wspomagania - ktoś z forum ma tak zamontowane. Na to nachodzi jeszcze osłona. Fabrycznie (opcja) jest tam chyba moduł do ogrzewania postojowego.
AD4M Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 ...albo z prawej (patrząc od przodu) obok płynu do układu wspomagania - ktoś z forum ma tak zamontowane. Na to nachodzi jeszcze osłona. Fabrycznie (opcja) jest tam chyba moduł do ogrzewania postojowego. Prawą (patrząc od przodu) zamontowałem właśnie tam gdzie piszesz. Myślałem, że lewą da radę zamontowac bez demontażu lampy... Tak czy inaczej dzięki
A4_Dominik_WAW Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Co myślicie o zamontowaniu przetwornic w tym miejscu: tylko są za grube i musiałbym wyciąć tą przestrzeń: jednak zmartwił mnie ten uchwyt Czy jak wytnę w tym miejscu to uchwyt dalej będzie się trzymał może wiecie coś na ten temat ? Mam już dekielki do zaślepienia od spodu przetwornic dlatego chce je zamontować w środku lampy. Co o tym myślicie.
grzes1150 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Co myślicie o zamontowaniu przetwornic w tym miejscu: tylko są za grube i musiałbym wyciąć tą przestrzeń: jednak zmartwił mnie ten uchwyt Czy jak wytnę w tym miejscu to uchwyt dalej będzie się trzymał może wiecie coś na ten temat ? Mam już dekielki do zaślepienia od spodu przetwornic dlatego chce je zamontować w środku lampy. Co o tym myślicie. Bardzo dobry pomysł tylko puźniej wszstko silikonem objedź A swoją drogą to sprawdzałeś czy czasem nie sieją te przetwornice błędami :gwizdanie:
A4_Dominik_WAW Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Tutaj zamieściłem foto-story jak zamontowałem u siebie przetwornice. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=196253.0
daniels Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 ja mam przetwornice cyfrowe slim,wypuściłem przewody dołem lampy a przetwornice "uziemiłem" do belki zderzaka,taką operacją zastosowałem po ostatniej pseudokontroli drogowej,w myśl rozumowania-nie ma przetwornic nie ma hidów
19Martin86 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 I jak tam idzie robienie tych sprysków w zderzaku - czekam z niecierpliwością na jakieś info, bo sam teraz chce zrobić u siebie spryski
Rekomendowane odpowiedzi