AD4M Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Wracam chyba już po raz 4 do tego tematu. Czy ktoś z Was, kto ma za sobą przeróbkę robił jakieś fotostory? Potrzebuję fotki podwozia - konkretnie tego co zostało zrobione - przebieg rur z prawego wydechu do trójnika i samego trójnika... Szpece od wydechów są w moim mieście mało ogarnięci...
Wąski Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 CUBER coś takiego robił na pewno,pisz na pv.
Cuber Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 hmm ale po co Ci fotki podwozia ? za środkowym tłumikiem " trzeba wspawac " rure które idzie do drugiego tłumika i po sprawie....
Dev Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Wracam chyba już po raz 4 do tego tematu. Czy ktoś z Was, kto ma za sobą przeróbkę robił jakieś fotostory? Potrzebuję fotki podwozia - konkretnie tego co zostało zrobione - przebieg rur z prawego wydechu do trójnika i samego trójnika... Szpece od wydechów są w moim mieście mało ogarnięci... po co Ci dodatkowe i zbędne kilogramy w podwoziu? moze to i fajnie wygląda ale jest bez sensu lepiej wyspawaqc nowe tłumiki z nierdzewki beda o połowe lzejsze i bede fajnie brzmiały
AD4M Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Opublikowano 2 Maja 2008 Wracam chyba już po raz 4 do tego tematu. Czy ktoś z Was, kto ma za sobą przeróbkę robił jakieś fotostory? Potrzebuję fotki podwozia - konkretnie tego co zostało zrobione - przebieg rur z prawego wydechu do trójnika i samego trójnika... Szpece od wydechów są w moim mieście mało ogarnięci... po co Ci dodatkowe i zbędne kilogramy w podwoziu? moze to i fajnie wygląda ale jest bez sensu lepiej wyspawaqc nowe tłumiki z nierdzewki beda o połowe lzejsze i bede fajnie brzmiały Kwestia kg nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia. Po co 18" skoro można jeździć na 15"... Chciałem żeby to były wydechy oryginalne i są, mimo tego że może i nie dedykowane do mojego modelu. Brzmienie? w tdi? eee... Wydechy już zamontowane. Cała zabawa okazała się bardziej kosztowna niż myślałem (szczególnie montaż). Rozgałęzienie - trójnik na dwa wydechy zamontowano za pomocą kołnierza, więc istnieje możliwość ewentualnego, szybkiego powrotu do serii. Dzięki za rady. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi