adadur Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Kupiłem takowe i założyłem. Polałem wodę na szybkę i uruchomiłem i zauważyłem że przeskakują. Zbierają rewelacyjnie nie moge powiedzieć ale chodziły tak jak film zrobony 12kl/sek zamiast 24. Czy te wycieraczki wymagają innego ustawienia ramion (kąt) niż standardowe?
M@rcus Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dziwne Ja u siebie nie musiałem niczego przestawiać - zamontowałem i od początku ładnie chodziły.
adadur Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Sprawdzę je w deszczu bo polałem wodą z dodatkiem jakiegoś detergentu (ajax czy coś) także może było za tempo na szybie.
M@rcus Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dokładnie, sprawdź w prawdziwych, deszczowych warunkach Może jak popracują trochę dłużej, to się dopasują i będzie OK
Oskaro Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie trzeba ich ustawiać. Spróbuj przemyć szybę spirytusem - może jest zatłuszczona.
adadur Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Oj raczej odtłuszczona - ale poczekam na deszcz.
Rekomendowane odpowiedzi