siwy2326 Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Witam Mam zamiar kupic fele jak w temacie ale nie jestem pewien czy podejda do avanta quattro. Mógłby ktos madrzejszy sie wypowiedziec?
siwy2326 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 Niezupełnie weszły,z przodu jest ok ale z tylu wewnętrzna czesc opony trze trochę o nadkole. Myśle ze mniejszy opona załatwi problem.
medik Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Dołóż dystans, bo ET trochę za duże jest. 5 albo 10 mm.
siwy2326 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Opublikowano 29 Marca 2012 Tez o tym myślałem,a gdzie moge kupic takie dystansie i czy je doloze to bede musiał dluzsze szpilki wstawić ?
moskal Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 na allegro kup , ile ci brakuje ???? 5mm , 10mm ?? sruby musisz dac dłuższe analogicznie do grubosci dystansu. Sruba musi wchodzic minimum na 5-6 obrotów w piaste.
moskal Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Na 5 mm to jeszcze ori śruby stykną. zalezy ile mu wchodza w piaste. Siwy wez to koło , włóż śrube w otwór i sprawdz ile gwintu wyłazi Ci z drugiej strony. Jesli bedzie tyle ze po odliczeniu grubosci dystansu zostanie ci 5-6 obrotów gwintu to moga zostac , jesli nie to musisz dokupic nowe/dłuzsze.
Rekomendowane odpowiedzi