Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Obniżenie ze standardowego zawieszenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że to jest dobry kompromis,nie jest za twardo ale oczywiście na kostce i dziurkach czuć to ale może być a trochę się niepotrzebnie obawiałem:dance2:

Opublikowano
Myślę że to jest dobry kompromis,nie jest za twardo ale oczywiście na kostce i dziurkach czuć to ale może być a trochę się niepotrzebnie obawiałem:dance2:

Ciekawe jaka różnica jest w twardości w stosunku do 1BV

Opublikowano

Między 1BV (S-line) a H&R -35 mm nie odczułem żadnej różnicy,aczkolwiem powiedział bym że H&R są delikatniej konfortowe.W linku jest fota jak to siadło z ori amorami z zawieszenia 1BV http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230758-Pomoc-w-dobraniu-sprężyn-obniżających-do-ori-zawieszenienia-1BV-b6

Opublikowano
Między 1BV (S-line) a H&R -35 mm nie odczułem żadnej różnicy,aczkolwiem powiedział bym że H&R są delikatniej konfortowe.W linku jest fota jak to siadło z ori amorami z zawieszenia 1BV http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230758-Pomoc-w-dobraniu-sprężyn-obniżających-do-ori-zawieszenienia-1BV-b6

No pięknie to wygląda u Ciebie :thumbup1:

Jak załadujesz coś więcej do bagażnika to nic nie ociera??

Opublikowano

Nie miałem jeszcze tak powiem możliwości załadowania całego bagażnika.ET 35 jest teraz plus dystans 0,5mm na tyle przy 18-stu calach (235/40),jeśli chodzi o wysokość jest troche miejsca w nadkolu żeby koło się schowało.Progi zwalniające bez problemowo pokonuje oczywiście po wcześniejszym wychamowaniu .Jeśli chodzi o dojeżdźanie do krawężników (parkowanie)asekuracyjnie po odezwaniu się już parktronica już powoli zwalniam i sie dotaczam.

Opublikowano

a co powiecie o sprezynach h&r -35mm??

Opublikowano

Z opini czytałem że najlepiej- najładniej siada WEITECK ja okazayjnie kupiłem praktycznie nowe H&R -35 i siadło tak jak chciałem po wcześniejszej analizie nacisku na osie i nr. ze sprężyn porównując dane katalogowe.