Gość henias87 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 witam w mojej a4 sciera opone prawa od zewnatrz i sciagalo wiec pojechalem ustawic zbierznosc ustawili ale powiedzieli ze pochylenia nie da sie ustawic w A4 ale dalej mnie sciaga cisnienie jest ok kola zostaly przezucone tyl na przod i dalej sciaga w prawo[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2008, 18:21 _________________________________________________co proponujecie w takiej sytuacji??
Gość henias87 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 przednia prawa opona, na poczatku az tak mocno nie sciagalo tylko opona byla starta bylem juz w dwoch miejscach ustawic zbierznosc i jest ok jak z fabryki ale jeszcze bardziej mnie sciaga teraz w prawo, i zadne kółko nie jest cofniete bo tez bylo mierzone[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2008, 18:54 _________________________________________________i sciera prawe przednie kolo zewnatrzna srtone[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2008, 18:54 _________________________________________________a zbierznosc na poczatku byla zle ustawiona teraz jest ok ale sciaga nawet mocniej :/
czaki22 Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 zle założona spręzyna wiem ze tam trzeba jakies katy ustawiać
gregory.88 Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Jeśli chcesz wiedzieć czy auto nie ma przestawionego koła to zmierz przekątne na samochodzie. Najlepiej od np. mocowania amortyzatora przy tylnym kole do np. przgubu kulistego na wachaczu przy przednim. Jeśli obie strony będą równe to ok jeśli nie masz przestawione któreś koło. Jeżeli faktycznie masz tak bardzo przestawiony kąt pochylenia koła to widać to gołym okiem. Powodzenia w problemie.
Gość henias87 Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 w koncu pojechalem do wulkanizatora. mam pokrzywione fele zalozylem teraz stalowki i elegancko dzieki wszystkim to uwazam temat za zakonczony
Rekomendowane odpowiedzi