Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy taka dziura dyskfalyfikuje oponę ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opona Pirelli 235/35/19. Opona nowa ale łatana z boku, czy coś takiego jest w o ogóle dopuszczalne ??

20120330102646.jpg

Uploaded with ImageShack.us

20120330102705.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Ja bym na tym nie jeździł raczej, myślę że po napompowaniu wyskoczy jajo w tym miejscu. Wyrzuć to bo sobie i innym krzywdę zrobisz, jak ci pęknie podczas jazdy.

Opublikowano
  • Autor

Jadę wulkanizatora zapytać. Czekam jeszcze na jakieś opinie.

Opublikowano

Bocznych uszkodzeń raczej się nie naprawia. Chociaż nie którzy naprawiają boczne uszkodzenia ale tylko w przypadku opony do indeksu prędkości H (210km/h).

Opublikowano

Dokladnie. Odpusc sobie ta opone.

Opublikowano

Czester chcesz jebn...iętą 19tkę założyć ? :rant::whip2:

Opublikowano

Tak jak ktoś tu wyżej napisał - mądry i inteligentny wulkanizator nawet nie weźmie się za naprawę bocznego uszkodzenia - to niebezpieczne nigdy nie wiesz kiedy ją szlag trafi. Co innego na biezniku. Ja bym tą opone powiesił na najbliższym fotoradarze i podpalił.

Opublikowano
  • Autor

Nie nie chce dlatego pytam. Co za partacze sprzedają takie opony :facepalm: Opony odsyłam, bo szkoda ryzykować życiem...

Opublikowano

no i to jest najrozsądniejsze rozwiązanie, bo pewnie nitki kordu są pozrywane sądząc po przebarwieniu na zewnętrznej

Opublikowano

Czester - dokładnie, nie ma co ryzykować....

Opublikowano

życie ma się jedno,nie warto ryzykować za parę złotych:no:

Opublikowano

jak mówią koledzy, nie zakłada się takich opon a w dobrych zakładach nawet się nie podejmą naprawy BO PO PROSTU NIE NAPRAWIA SIĘ OPON NA BOKACH

Opublikowano

Dokladnie mi na fele niechcieli zalozyc opony z mała buła a co dopiero z takim czyms i wyszlo na to ze musialem kupic dwie opony :)

Opublikowano

no i bardzo dobrze, uważam że dobry wulkanizator dba bardziej o bezpieczeństwo klienta niż o parę zł zarobku :hi:

Opublikowano

oponka do odeslania bo raczej nie nalezysz do samobójców??:wallbash:

Opublikowano

Każda opona uszkodzenia na bocznej ściance jest NIE do naprawy :wink: to co pokazałeś to poprostu uszkodzenie dyskwalifikujące opona do dalszego użytkowania.

Opublikowano

Przy takiej łacie może nie strzeli na prędkości ale będzie jajko jak nic :doh:

Opublikowano
  • Autor
Każda opona uszkodzenia na bocznej ściance jest NIE do naprawy :wink: to co pokazałeś to poprostu uszkodzenie dyskwalifikujące opona do dalszego użytkowania.

Dzięki wszystkim za odp. Nie wiem jak ludzie coś takiego mogą sprzedawać w ogóle. Niestety jest to Polska, w Niemczech wulkanizator nie chce załatać nawet dziury na bieżniku, i robi to na odpowiedzialność właściciela po podpisaniu pisma.

Opublikowano

możesz napisać czy kupiłeś ją wiedząc że jest tak naprawiana? czy ktoś poleciał w penisa?

Opublikowano
  • Autor

Sprzedawca mówił, że opona była łatana, ale nic nie wspomniał, że z boku opony. Gdyby łatka była na bieżniku to pół biedy.

---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:13 ----------

Widzę, że ma więcej takich opon :facepalm:

http://allegro.pl/show_user.php?uid=16752800