Krzysiekcalibra Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Witam mam takie pytanie mam a4 b5 2000r po lift i mam elektroniczny zegarek w zegarach i obok niego jest ikonka anteny która automatycznie ustawia datę i godzinę i wszystko było ok do wczoraj. Wczoraj odłączyłem zegary bo zakładałem ramki i po podłączeniu zpowrotem już ikonka anteny się nie pojawia, i moje pytanie brzmi : czy ona sama powinna się zapalić jak znajdzie zasięg czy włącza się ją jakoś osobno ?? czy jest jakiś sposób żeby znowu się pojawiła??
Wihajster Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Witam mam takie pytanie mam a4 b5 2000r po lift i mam elektroniczny zegarek w zegarach i obok niego jest ikonka anteny która automatycznie ustawia datę i godzinę i wszystko było ok do wczoraj. Wczoraj odłączyłem zegary bo zakładałem ramki i po podłączeniu zpowrotem już ikonka anteny się nie pojawia, i moje pytanie brzmi : czy ona sama powinna się zapalić jak znajdzie zasięg czy włącza się ją jakoś osobno ?? czy jest jakiś sposób żeby znowu się pojawiła?? moze stoisz w garażu
Krzysiekcalibra Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Opublikowano 30 Marca 2012 niestety nie posiadam garażu dzisiaj jeździłem troche po mieście i dalej się nie pojawiła
Krzysiekcalibra Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Można zamknąć wyczytałem że po 24h sama się włącza zpowrotem
Rekomendowane odpowiedzi