misiolaj123 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Moje historia jest nastepujaca rozleciala mi sie turbawka ajm'a silnik wszedl na zwariowane obroty spalil olej itd. Musze wymienić Turbinke mialem Ajm'a i zastanawiam sie nad AWX czy jest to duzy problem i jak ma sie do tego wszystkiego moj komputer, trzeba mu zmienic program pod nowa turibne czy sama wymiana nie sprawi problemow. Jak ktos ma doswiadczenie prosilbym o odpowiedz co Trzeba zrobic zeby zamiast standardowej AJM zalozyc AWX. rozumiem ze to ze mam quattro nie ma jakiegos wiekszego znaczenia ?? Pozdrawiam i Dzieki za wyczerpujace odpoweidzi. Sorry za ortg. ale pisze na kolanie )
MAGIC87 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 było wiele razy:szukaj: przejsciówke potrzebujesz i reszta P&P
vauxhall95 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 turbo mozesz zmienic na awx nie trzeba grzebac w ecu,ale czy nie musisz tez zmienic slupka silnika......
misiolaj123 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 NIe wiem mechanik mi powie w pon. co oprocz Turbawki padlo wiec jak mowicie ze jesli nie zmienie softu moge spokojnie jezdzic na awx i bedzie 131 km czy tak jak na ajm 116 no i jak gdzies czytalem nie bedzie przeladowywac w dolnych granicach ??
k0za Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Z samego powietrza mocy nie przybędzie. Zakładaj awx, montuj przejściówkę i jedź na zmianę softu. Oczywiście też nic się nie stanie jak zostaniesz na swoim sofcie.
misiolaj123 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 o to mi panowie chodzilo bo narazie budzet zamkniety w tym miesiacu nowe zawieszenie nowe turbo nowe tarcze i klocki plus sprzeglo sie uzbieralo dziekuje z aodpowiedzi... :Pa jeszcze odnosnie przeladowywania w dolnych granicach ktos cos jeszcze moze powiedziec... ??
Rekomendowane odpowiedzi