Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Boks amatorski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema: szukam kogoś kto trenuje boks poniewaz od zawsze mnie to krecilo :decayed: chcial bym sie teraz za to wziasc tylko pozostaje pytanie czy nie jestesm za stary :grin:
Opublikowano

Zależy o co Ci dokładnie chodzi , czy chcesz zapisać sie do szkółki i nauczyć się boksować i czasem jakieś sparingi ,czy myślisz o zawodach turniejach itp .Ogólnie nigdy nie jest za późno, ja trenowałem box przez 7lat ale musiałem zrezygnować , śmigam teraz czasem na salkę poruszać się ,ostatnio taki lajtowy sparing i powiem ze ciężko mi było z gościem który ma 18 lat i trenuje od 4 lata. Jeśli myślisz o czyms więcej niż sparingi z kolegami to moim zdaniem jesteś za stary dojdzie pare lat treningów i zaraz będzie 28 na karku .

Opublikowano

jeżeli chodzi o karierę to chyba już nie ten wiek:wink:

ale jak najbardziej możesz trenować i brać udziały w amatorskich turniejach, ogólnie na sport nigdy nie jest za późno, a boks strasznie wciąga:decayed:

Opublikowano

poczyaniłem pierwsze kroki dowiedziałem sie co jak bylem na jedenym trenigu ale papierochy,woda,dziwki,koks zrobily ze mnie dno sportowe :thumbdown:

Opublikowano
poczyaniłem pierwsze kroki dowiedziałem sie co jak bylem na jedenym trenigu ale papierochy,woda,dziwki,koks zrobily ze mnie dno sportowe :thumbdown:

:facepalm::facepalm:

:polew::polew::polew:

Opublikowano

dasz radę

kondycja to tylko kwestia czasu i samozaparcia

Opublikowano

zależy jaką masz psychike, jaki charakter... Ale jedno wiem! Trening tylko na dobre ci wyjdzie, sam trenuje boks fakt że od tygodnia ale jednak.