by7 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Moje pytanie czy ktoś używał tego preparatu?? Konkretnie do alu felg po polerce ręcznej.Jakie daje efekty itd.. Ewentualnie jakieś porady bo felgi spolerowałem ręcznie ale pod kątami patrząc na obręcz widac jakby szarą nie do polerowaną mgłę. Nie rzuca się to aż tak w oczy ale mnie osobiście razi.
Kriss SierraFan Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Mogę polecić pastę Autosol.
BizoOn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jeżeli pasta to tylko Meguiar's Metal Polysh naprawdę efekt przechodzi oczekiwania
kaczmar13 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Niestety nie da się tak określić co będzie ok. Do jednych będzie super jedna pasta do innych inna.... Napisz czym polerujesz, jaki sprzęt, obroty, tarcze, pasta.... możliwości jest bardzo wiele. Jak przygotowałeś je do polerowania ?? daj foto tych felg Polerowanie to ciężki temat i nie ma w nim złotego środka.
BizoOn Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Niestety nie da się tak określić co będzie ok. Do jednych będzie super jedna pasta do innych inna....Napisz czym polerujesz, jaki sprzęt, obroty, tarcze, pasta.... możliwości jest bardzo wiele. Jak przygotowałeś je do polerowania ?? daj foto tych felg Polerowanie to ciężki temat i nie ma w nim złotego środka. Zgodzę się z Tobą ale już nie jeden felunek polerowałem tą pastą i była bajka
Rekomendowane odpowiedzi