mxzibi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Siemka Posiadam zwykłe fotele przednie bez elektryki a chciałem założyć z elektryka do przestawiania ich. Czy wystarczy podać do nich napięcie żeby jeździły czy trzeba jeszcze coś rezac - moduł ??? Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230136-Podgrzewanie-przednich-foteli
mxzibi Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 podgrzewanie to mam ale nie wiem jak jest z przestawianiem fotela elektrycznie
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 podgrzewanie to mam ale nie wiem jak jest z przestawianiem fotela elektrycznie Musisz mieć silniczki w fotelach lepiej i taniej będzie wymienić fotele z elektryką.
mxzibi Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 podgrzewanie to mam ale nie wiem jak jest z przestawianiem fotela elektrycznie Musisz mieć silniczki w fotelach lepiej i taniej będzie wymienić fotele z elektryką. Właśnie tak chce zrobić - wymienić na fotele z pełną elektryką do ustawiania ich ale nie wiem czy wystarczy podać im napięcie czy trzeba coś jeszcze rezac.
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jesli chcesz dać tylko lędzwie to tak masai zasilanie potrzebne .
mxzibi Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jesli chcesz dać tylko lędzwie to tak masai zasilanie potrzebne . A jak się ma sprawa z podłączeniem silników od nastawu fotela ???
wrclaguna Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Czyli co chcesz mieć pełną elektrykę ?
mxzibi Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No, dokładnie pełną elektrykę - mogę mieć fotele z pełną elektryką i nie wiem czy wystarczy podać napięcie do nich czy trzeba dokładać coś jeszcze .
wrclaguna Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wystarczy tylko dać zasialnie i masę oraz dodatkowo pewnie jakiś bezpiecznik obciązeniowy . Schemacik wtyki fotela
Rekomendowane odpowiedzi