verus Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 http://www.facebook.com/Grupa.Impuls Porządna kapela.
janusz_stg Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Szkoda , że na drugim końcu Polski. Znam kapelę godną polecenia. Ale jak czytam tu o stawkach za imprezę to powiem tyle" za pół darmo tam wam grają te wesela" . Pewna kapela z Starogardu Gdańskiego gra muzę na żywo w zasadzie dla gości i z gośćmi ale stawki są nieco inne. A mimo to terminu na rok do przodu nie uświadczysz.
pablo_ua4 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2012 to jakie wy tam macie stawki?
slepy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 to jakie wy tam macie stawki? ja za moją płacę 3,5 za 1 dzień, i to było najtańsze sensowne granie jakie znalazłem:decayed:
Gość Damian A4 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A ja płace 3tys za DJa ale koles jest mistrz
Hugo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A ja płace 3tys za DJa ale koles jest mistrz Byłem na kilku weselach gdzie był dj i powiem tylko tyle , że jak nie ma orkiestry to jest dicho nie wesele. Jak chcę posłuchać sobie płyt to mogę iść na . Nie ma tego klimatu i ludzie się tak dobrze nie bawią , jak gra jakiś zespół. Oczywiście nie mówię to o tych co nawalą się jak świnie i dla nich to mogłoby nie być muzyki , a i tak by się wyśmienicie bawili To tylko moje zdanie
Gość Damian A4 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Tylko czasem ten DJ potrafi lepiej zabawić gości niż ta orkiestra choć nie każda. Koles ma terminy zajęte na 2 lata do przodu więc o czyms to świadczy Każdy robi po swojemu
medik Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jest fajna kapela w lubelskim ale droga jak cholera. Gitara basowa - Ragga, Mrogal - bębny, Kowi - skrzypce, Moskal - wokal, Paput - tamburyno. Nazywają się Bataliony.
jarko Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A ja płace 3tys za DJa ale koles jest mistrz Byłem na kilku weselach gdzie był dj i powiem tylko tyle , że jak nie ma orkiestry to jest dicho nie wesele. Jak chcę posłuchać sobie płyt to mogę iść na . Nie ma tego klimatu i ludzie się tak dobrze nie bawią , jak gra jakiś zespół. Oczywiście nie mówię to o tych co nawalą się jak świnie i dla nich to mogłoby nie być muzyki , a i tak by się wyśmienicie bawili To tylko moje zdanie Ja myślę że na weselach to bardziej jest wodzirej a nie DJ - ten drugi to faktycznie bez sensu... ---------- Post added at 11:09 ---------- Previous post was at 11:07 ---------- Jeżeli chodzi o fotografa to polecam: http://www.marcinkadziolka.pl/#/home
janusz_stg Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 W Starogardzie stawki są bardzo różne a kapela o której wspomniałem to jakieś 4500 za imprezę . Co nie świadczy o tym, że przy innych kapelach się nie ubawicie. Tak tylko w tej sprawie jest ważne aby kapela bez % grała.
pablo_ua4 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A ja płace 3tys za DJa ale koles jest mistrz DJ to nie dla mnie ---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:03 ---------- A ja płace 3tys za DJa ale koles jest mistrz Byłem na kilku weselach gdzie był dj i powiem tylko tyle , że jak nie ma orkiestry to jest dicho nie wesele. Jak chcę posłuchać sobie płyt to mogę iść na . Nie ma tego klimatu i ludzie się tak dobrze nie bawią , jak gra jakiś zespół. Oczywiście nie mówię to o tych co nawalą się jak świnie i dla nich to mogłoby nie być muzyki , a i tak by się wyśmienicie bawili To tylko moje zdanie tak jak mowisz jak nie ma orkiestry nie ma wesela tylko disco:thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi