griga-st Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Kupiłem na ebayu płytę z aktualizacja nawigacji 2010.Wydawała się oryginalna, zapewniał o tym tez sprzedawca. Po włożeniu wywaliło błąd, ze sprzedawca zero kontaktu. Myślałem ze po włożeniu orginalu wróci wszystko do poprzedniego stanu, ale nic z tego. Nic nie było grzebane,wszystko ori. Wszystkie pozostałe funkcje(radio,tel.,zmieniarka) OK. Da rade na szybkiego to zresetować? W piątek wybieram się do Włoch, i fajnie by było gdyby działała chociaż stara wersja. Makarony nie maja za wiele nowych dróg.
Gość cwiara Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wciśnij i przytrzymaj pokrętło głośności chyba przez 20s. Usłyszysz strzał w głośnikach i wtedy RNS-e się zrestartuje.
insane_Infinity Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Kupiłem na ebayu płytę z aktualizacja nawigacji 2010.Wydawała się oryginalna, zapewniał o tym tez sprzedawca. Po włożeniu wywaliło błąd, ze sprzedawca zero kontaktu. Myślałem ze po włożeniu orginalu wróci wszystko do poprzedniego stanu, ale nic z tego. Nic nie było grzebane,wszystko ori. Wszystkie pozostałe funkcje(radio,tel.,zmieniarka) OK.Da rade na szybkiego to zresetować? W piątek wybieram się do Włoch, i fajnie by było gdyby działała chociaż stara wersja. Makarony nie maja za wiele nowych dróg. oj i tu się zdziwisz ..Makaroniarze maja bardzo dużo nowych dróg ...
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A jaki błąd wywala ? Czego dotyczy ?
griga-st Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Cos o kompatybilnosci software(na czereono:decayed:), zrobie zdjecie jak bede z pracy jechac.
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Cos o kompatybilnosci software(na czereono:decayed:), zrobie zdjecie jak bede z pracy jechac. Od razu sprawdż numer softu jaki masz , masz zlą mapę pewnie . Napisz do H4mm3R sprzeda ci po taniości Mapki 2012 .
griga-st Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Kurcze, nie pokaże wam tego komunikatu,pogadałem z kolega z pracy, wziął normalna CD-nie działało, później włożyliśmy płytę czyszczącą i jak ręką odjął Okazało się ze głowica lasera była zabrudzona. Zwracam honor sprzedawcy płyty,chociaż nie do końca, bo nie odbierał telefonów:kwasny:. Dziwi mnie dlaczego to zabrudzenie zbiegło się z włożeniem nowej płyty? Dzięki za porady i typy.
yarek7504 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Kurcze, nie pokaże wam tego komunikatu,pogadałem z kolega z pracy, wziął normalna CD-nie działało, później włożyliśmy płytę czyszczącą i jak ręką odjął Okazało się ze głowica lasera była zabrudzona. Zwracam honor sprzedawcy płyty,chociaż nie do końca, bo nie odbierał telefonów:kwasny:. Dziwi mnie dlaczego to zabrudzenie zbiegło się z włożeniem nowej płyty? Dzięki za porady i typy. witam...radzę poszukać na forum tematu o czyszczeniu lasera w RNS-E...miałem to samo co Ty ale później już nawet płyta nie pomogła...musiałem wyciągnąć erenesa...rozebrać,wyczyścić laserka i od tej pory śmiga bez problemu...koledze z forum robiłem ten sam zabieg bo też mu lasera zabrudziło..
Rekomendowane odpowiedzi