oprych Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witam Mam mały problem ze wspomaganiem jak odpalę silnik i chce skręcić w prawo to jest OK a jak w lewo to już nie bardzo czuje opór i brak mocy aby sręcić dodam ze pompa wymieniona przejechane na niej około 3tys km, płyn wymieniony razem z pompą podobno ori bo rachunek mam z ASO, układ odpowietrzony a pompa chodzi bez zarzutu nic nie słychać żeby nie domagała Macie jakieś propozycje ??? Mam nadziej że to nie magiel choć dopuszczam taką możliwość
Obsession Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Nie chcę Cię straszyć, ale ja bym stawiał na magiel. Słyszałem o takich przypadkach..
oprych Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A czy da się to jakoś sprawdzić tak żebym wiedział na pewno ? Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
Obsession Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 pompa nie ma rozgraniczenia na strony tylko poprostu pompuje ciśnienie, magiel ma tam jakieś siłowniki czy coś w tym rodzaju odpowiedzialne za każdą stronę.. piszę tylko to co słyszałem. Nie przychodzi mi nic do głowy jak to sprawdzić samemu..
oprych Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udam się do gościa co się zajmuje maglami zapytam może on jakoś to sprawdzi
s4mtm Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ja miałem tak że przy misowych temperaturach przy odpaleniu silnika wspomaganie działało tylko w lewo a w prawo nie dało się skręcic dopiero po chwili zaczęło działac wymieniłem pompę , płyn, dalej to samo myślałem ze to magiel ale okazało się ze mam nie szczelny wąż od pompy i układ się zapowietrzał
oprych Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Może mi się też zapowietrzyl Sprawdze ale najpierw pojadę do speca może on przy okazji to sprawdzi Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk ---------- Post dopisany 03-09-2012 at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany 09-04-2012 at 13:02 ---------- Problem rozwiązany wina był magiel
Magicbattle Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 i co teraz regeneracja czy jak opis usterke bedzie dla potomnych
oprych Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 dalem do regeneracji lecz pan serwisant zadzwonil i poprosil o przyjazd przyjechalem i uslyszalem slowa "maglownica juz jest padnieta oddamy panu zaliczke i niestety prosze szukac innej " a wiec zakuopilem uzywke pojechalem z nia do tego typa dalem mu 0,7 i poprosilem o sprawdzenie na nastepny dzien zadzwonil i powiedzial ze jest OK i mam sie o nic nie martwic zalozylem i jest ok
Rekomendowane odpowiedzi