oprych Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witam ma pytanie posiada ktoś może wiązkę grzanych siedzeń chodzi mi o to jak pociągnięte są kable bo mam wtyczki od klimatronika i od foteli ale nie jestem pewien czy jak pociągnę kable kolorami to będzie dobrze czy nie mam gdzieś jakiegoś ukrytego (mostka)
Bromchit Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Napisz jakie masz auto, bo tak to jest zgadywanka
oprych Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 auto to A4 - 98' 110ps AFN autko z przedliftu fotele również ale klimatronik po lifcie z reszta jak cała konsola
Bromchit Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ciągnij kable kolorami, tylko oprócz tego przewody koloru brązowego i brązowo-czarnego musisz podłączyć do masy.
oprych Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A dlaczego tak? W ori. Wiązce też tak jest ? Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
Bromchit Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A dlaczego tak?W ori. Wiązce też tak jest ? Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk Tu masz schemat podgrzewanych foteli po 2000r. :
oprych Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Czyli nie ważne że fotele np z 98r. Ważne że klima..ic po lifcie. Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
Bromchit Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Czyli nie ważne że fotele np z 98r. Ważne że klima..ic po lifcie. Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk Pod względem połączeń elektrycznych, nie ma właściwie różnic.
misiek83 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Koledzy małe pytanko macie moze schemat wiazki poduszek w fotelach i elektrycznych lędźwi ? Jak podalczyc w fotelach i przy nogach kierowcy?
oprych Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 podłączam wszystko kolorami oprócz tych brązowych je łącze razem z prawego i lewego fotela i do masy. Bardzo dziękuje za pomoc Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk ---------- Post added at 12:24 ---------- Previous post was at 12:22 ---------- Koledzy małe pytanko macie moze schemat wiazki poduszek w fotelach i elektrycznych lędźwi ?Jak podalczyc w fotelach i przy nogach kierowcy? to już nie do mnie może kolega Bromchit cos znajdzie ---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 12:24 ---------- pytanie mam czy te przewody moga byc 1,5 czy wieksze
Bromchit Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Koledzy małe pytanko macie moze schemat wiazki poduszek w fotelach i elektrycznych lędźwi ?Jak podalczyc w fotelach i przy nogach kierowcy? Ale w jakim aucie? Mamy zgadywać? podłączam wszystko kolorami oprócz tych brązowych je łącze razem z prawego i lewego fotela i do masy. Bardzo dziękuje za pomoc Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk ---------- Post added at 12:24 ---------- Previous post was at 12:22 ---------- Koledzy małe pytanko macie moze schemat wiazki poduszek w fotelach i elektrycznych lędźwi ?Jak podalczyc w fotelach i przy nogach kierowcy? to już nie do mnie może kolega Bromchit cos znajdzie ---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 12:24 ---------- pytanie mam czy te przewody moga byc 1,5 czy wieksze Przekroje przewodów, masz na schemacie, który Ci podałem. Główne zasilające 1,5, a reszta 0,5.
oprych Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 a mogą być wszystkie 1,5 bo mam 50m i nie chce mi się latać po sklepach i szukać
Bromchit Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak akurat masz to wkładaj, na pewno będzie działać. Będzie tylko więcej miedzi w aucie.
oprych Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A nie orientujesz się jak podłączyć to radio sony do Fisa ? Pytanie czy się wogóle da ? Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nie podłączysz nie ori radia do fisa. A powiedz mi miałem gotową wiązkę do siedzeń czy rezana? Jeśli rezana to nie chciałoby Ci się zrobić jeszcze jednej
oprych Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dopiero zaczynam rezac-home made. ale jak moja nie wybuchnie to żaden problem Zrobię i dla Ciebie Tylko wtyczki mi na spota dostarcz Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dopiero zaczynam rezac-home made.ale jak moja nie wybuchnie to żaden problem Zrobię i dla Ciebie Tylko wtyczki mi na spota dostarcz Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk To daj znać jak Twoja nie wybuchnie i czego i ile potrzeba
oprych Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak opanuje temat dam ci znać Wtyczki załatw z fotela i z klimat,..a A przewód mam, koszulki też mam a cyna to cię zasypać mogę Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak opanuje temat dam ci znać Wtyczki załatw z fotela i z klimat,..a A przewód mam, koszulki też mam a cyna to cię zasypać mogę Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
oprych Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A powiedz masz konsole po lifci e Przecież masz autko z przed liftu Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi