Wąski Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Tak kolejny wypadek z pięknym samochodem w roli głównej. Nie nadają sie na nasze drogi ... http://www.tvn24.pl/-1,1548115,wiadomosc.html
rafalekx Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Bo na nasze drogi to trafiają autka w idealnym stanie, którymi jeździła babcia do kościoła, zero rysek, zero wad... czyli szpachla na kołach A do tego nasze drogi + wariat za kółkiem I mamy efekty. Płoty ludziom przestawiają
jarko Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 No płot jak przeszkadza to wiadomo że trza go przestawić A taki autem to 50 w mieści pewnie ciężko jechać...
wesz82 Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Az zal patrzec na cos takiego cale szczescie ze nikt nie zginol.tak na marginesie to na nasze drogi po cholere komus taki super sport???mysle ze jechal ciut wiecej niz 50
Rafaell Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 A taki autem to 50 w mieści pewnie ciężko jechać... no musiałbys całe miasto na jedynce przejechać szkoda mi tylko tych ludzi co muszą teraz płot naprawiać
jarko Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 szkoda mi tylko tych ludzi co muszą teraz płot naprawiać :laghing2: Dokładnie, żal tych osób co pewnie cały dzień stracą na naprawie płota... I Bogu dziękować że nikomu nic się nie stało ( nie mam tu na myśli pasażerów auta ), że nikogo nie potrącili i nikomu krzywdy nie wyrządzili...
Hugo Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 A taki autem to 50 w mieści pewnie ciężko jechać... Tam się licznik od 100 zaczyna :th:
Wąski Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Opublikowano 3 Maja 2008 czyli jednak alkohol był przyczyną http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/kierowca-ferrari-byl-pijany,1103687
wesz82 Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 dla mnie to debilizm,ze gosc kierowal ponoc na 2gazach do tego jeszcze w takim aucie.cale szczescie ze nic nikomu nie zrobil bo pare sztachet mozna wymienic ale istnienia juz niestety sie nie da...
Hugo Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 dla mnie to debilizm,ze gosc kierowal ponoc na 2gazach do tego jeszcze w takim aucie Bardzo często tak jest , że jak ktoś ma super auto i kupę kasy to jeździ na bani , bo czuje się bezkarny.Myśli sobie , że da kasę jak go złapią i będzie git.Ale jak widać nie zawsze się to udaje
Rekomendowane odpowiedzi