swimmer Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam! Jak w temacie, poszukuję instrukcji obsługi automapy 6.9.0 w pdf. jakby ktoś z kolegów mógł podrzucić to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam
PRZEEMAS Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A w ogóle taka występowała? Napisz z czym masz problem.
sm402 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Na stronie automapy są wszystkie instrukcje oto link http://www.automapa.pl/?PEI=53169&lng=PL&cid=53321 po za tym w instalce jest instrukcja do danej wersji wystarczy zainstalować i czytać. Zainstalowana AM ma w sobie instrukcję wystarczy kliknąć : MENU/ POMOC I INFO/POMOC i mamy instrukcję, pod warunkiem że ją zainstalowaliśmy (chyba)
swimmer Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Kolega wgrał mi tą najnowszą automapę która wyszła , wszystko chodzi jak trzeba ale chciałbym się zapoznać z poradnikiem obsługi tej mapy. może numer pomyliłem
sm402 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 a link który podałem nie wystarcza?? są tam przecież wszystkie instrukcje, bez względu na wersję AM
swimmer Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dziękuję za link, wszystko ok, można zamykać wątek. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi