smolar22 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam, Czy ktos jest z okolic Nowego Sącza ? Lub wie jak można spróbować skasować Check Engine ( żólta kontrolka) bez Vaga ? Wyskoczył mi jak szarpnęlo mi na jedynce przy ruszaniu i auto zgasło. Dodam, ze aktualnie jeździ normalnie, nie ma trybu serwisowego ale kontrolka Check Engine nadal istnieje. Czy jak np. odłącze akumulator to ta kontrolka powinna zniknąć ? Pozdrawiam,
Cris Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 jest zapraszamy na spota za tydzień w niedziele.http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?13897-Spoty-Nowy-S%B1cz-Galeria-Go%B3%B1bkowice-04-03-2012/page278 vag też się znajdzie.
smolar22 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dzieki za info ale potrzebuje teraz na szybko bo w środe wracam do Warszawy. Ale obiecuje kiedys wpaśc do Was na spocik. W lecie zazwyczaj jestem długo w Nowym Sączu, zresztą tutaj się urodziłem i to za***iste miasto za którym zawsze tęsknie Wiesz podjechałbym jakoś teraz aby ktoś powiedział co i jak z tym jest.
Cris Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 wejdz i napisz u nas vaga ma Jarek on jest z okolic sącza i ktoś ma numer do niego.to byś się z nim umówił.
smolar22 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 dzieki a gdzie to "u nas" w sensie mam napisać ? Na tym wątku o zlot z Sącza ? Dzieks z góry
smolar22 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dzieki Wszystkim za szybkie odpowiedzi i namiary. Ogromne podziękowania dla klubowicza "klaczek84" . Kolega pomógł w święt, naprawdę kozak Pozdrawiam i Życze Wesołych Świąt. Moja A4 znów zdrowa. Problemem był błąd od klapy gaszącej. Widocznie coś przy składaniu nie łączyło. Już jest ok. Błąd nie świeci
Rekomendowane odpowiedzi