Opublikowano 10 Kwietnia 201214 l Witam serdecznie, Auto już kiedyś przedstawiałem, ale byle jak i nie umiałem jeszcze zdjęć dobrze dodawać ;] Sedan LZ5L cały oryginał, jedynie klapa była bezbarwnym psiknięta bo klar schodzi... AFN z jakim czipem czy cuś bo jeździłem wieloma AFN'ami i AVG'ami no i mój lepiej się zbiera... ( może to wina tego, że jest włożona skrzynia od 90KM) Zdjęcia jeszcze stare ale jeszcze ok tyg. i wstawie nowe, bo już będzie po polerce i praniu. Wyposażenie: -klimatronik -szyby i lustra elektr. -BOSE oryginał -duży FIS -łokieć x2 -Kiera i gałka od S -roleta tylnej szyby -podgrzewane pupki -halogien -wnętrze granatowe - nie ma tragedii ;] -alarm -funkcja komfort -4 x AirBag Zrobione: -białe kierunki w błotnik -zmiana lamp przód i tył na oryginalne - były Solary (świecące po drzewach) -emulator od kolegi z forum --nowe sprzęgło Plany: -gwint FK - już czeka -felga 18" tu mam dylemat jaka, podobają mi się RS6... -pranie i polerka (w przyszłym tyg.) -w dalszych planach jest turbo, kolektor awx, większe wtryski, fmic.... zobaczymy... -gdyby wpadł w/w zestaw no i osiągnąłbym okolice tych 160KM to nie zastanawiałbym się już nad skrzynią z 2.5tdi np AKN ;] -stwierdzam po raz kolejny ze przydałby mi się tempomat Pozdrawiam
Opublikowano 10 Kwietnia 201214 l Te tylne ledy nie wyglądają tragicznie, przynajmniej na zdjęciach co do przodu to dobrze, że chcesz sprzedać...
Opublikowano 15 Marca 201313 l Autor No tragicznie nie wyglądają, odmładzają na pewno autko... ale ja jestem raczey zwolennikiem oryginału więc oryginały zagościły ---------- Post dopisany 24-05-2012 at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany 10-04-2012 at 20:28 ---------- kurde nie umiem wstawić żadnej ikonki w tekst, ani podkreślić ani koloru zmienić, nic... albo jestem ślepy albo nie wiem... ---------- Post dopisany 15-03-2013 at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany 24-05-2012 at 16:29 ---------- w poniedziałek auto otrzyma gwint i wpadnie przy okazji kilka innych gratów; w sklepie mówie że potrzebuje napinacz paska wielorowkowego a gość mi odpowiada: jest taki za 100pln i taki za 250pln... jak dam panu ten tańszy to mnie pan z nim odwiedzi za 3miechy... no i wziąłem ten droższy bo już kiedys też miałem przyjemność reklamować napinacz...
Opublikowano 30 Czerwca 201313 l Autor felunek zakupiony, tylko nie wiem jakie opony naciągnąć na to... mam dylemat 2x 8,5j 18" et 55 2x 10j 18" et 60 jakieś propozycje? i nie wiem też jaki będzie musiał być dystans zdjęcia już na pewno na dniach na feldze i ustawieniu gwintu ;]
Opublikowano 30 Czerwca 201313 l Autor jeszcze nie wiem możliwe że nie wejdą w ogóle, ale głupizną byłoby nie kupienie ich za te piniendze...
Opublikowano 30 Czerwca 201313 l No obstawiam, ze jakis dystans 10mm przod i 15mm na tył bedziesz musial dac Ciekawe czy te 10J siadzie z tyłu ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ---------- wsumie WhyMe pakowal u siebie 10J na tył tyle, ze 19' o ile sie nie myle, wiec da sie