Nosb Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Adams sie obrazil bo zamiast zalatwiac na pw to mu "nasralem w temacie" - wiec na zwrot nie ma co juz liczyc. Dostalismy kupe to zwrocilismy kupe ale bardzo przepraszam skoro nasralem to posprzatam.
Flyer Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Fly, napisz konkretnie co masz na myśli:eusathink: Okleilbym chromy na czarno, bo nie pasuja. Body MS spoko, nie jestem jego fanem, ale moze ono wygladac dobrze No i zmienilbym felgi... bo do tych duzych zderzakow MS one poprostu nie pasuja moim zdaniem. Zdecydowanie wrocilbym tez do ori lamp tylnich, ale z tego co wyczytalem, to podobaja Ci sie.
adams78 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Na razie myślę nad czarnym grillem s-line. Wtedy chromy już zupełnie nie będą pasować. Czym to się okleja? Felgi? W tym sezonie nic się nie zmieni. Lampy tył zostają. Wolę takie niż ori. Dzięki za rady:wink:
rslj Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Mam pytanie o namiary jaką folia okleić chromy?
David Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 nie obklejaj folia chromow,ja mialem i po 3 miesiacach zaczelo zlacic,jak myjesz auto myjka np na myjni samoobslugowej to schodzi ta folia,teraz sprobuje plasti dip
Rekomendowane odpowiedzi