Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Co sądzicie o tym zestawie i co poprawić.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie.Mam pytanko odnośnie sprzętu.Od razu mówię że jestem laikiem w tym temacie.Co sądzicie o takim zestawie (wstawiam zdjęcia z telefonu)

wzmak

26c5ca4a7262034bmed.jpg

tuba

43bd7b8e15e8f6e7med.jpg

radio lg LCF600UF

de4aa1e7c83c22dcmed.jpg

Od razu mówię żebyście się nie rozpisywali że wszystko kupione za..........50zł ,więc darujcie.

Pytanie jak w temacie, a najbardziej mi zależy co byście polecili na przód.Na pewno wygłuszenie (jak możecie,bo nie mam czasu znów wertować tematu 16-tek, co gdzie i za ile).I chyba żeby sie nie pitolić jakieś dobre 13-ki.Chodzi mi o poprawienie dźwięku a że basik już jest (choć w poprzednim samochodzie chyba lepiej tłukła ta tuba ze wzmakiem) to pomyślałem o przodzie bo i tak mi lewa strona padła.Jak się będzie to sprawowało Waszym zdaniem?

Opublikowano

Radyjko słabe :thumbdown: Sam nad nim myślałem ale wybrałem JVC KD X50BT :jerk: Z tego co pamiętam to Twoje ma tylko jedno wyjście RCA?

Sam zamierzam robić u siebie car-audi i to nie taka prosta sprawa. Szczególnie jak się chce, żeby się szybko nie znudziło :kwasny:

Ale ja będę chyba celował w 16-tki na przód. Problem jest tylko ze zrobieniem dystansów a później już z górki :kox: