richtik Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam piszę z taką sprawą od jakiegoś czasu wywala mi w VAGu błąd 00588 i tu moje pytanko gdzie może być przyczyna?
bialy986 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jeśli dokładnie masz taki błąd "00588 - Airbag Igniter: Driver Side (N95)" to taśma poduszki w kierownicy do wymiany.Może to być również zwykła przerwa w obwodzie (na wtyczce lub kablu).
richtik Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 A jak się do niej dostać i jak sprawdzić?
Grisza79 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Wtyczke znajdziesz pod siedzeniem
richtik Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 tak ale ja mam tylko dwie poduchy kierowcy i pasażera... kierownica jeszcze przed liftem więc nima tam żadnych kabli:/ i jeszcze dodam że po skasowaniu błędu jest spokój ale jak po telepie po dziurach to się kontrolka zapali... wiecie to trochę denerwujące jest szczególnie jak si w nocy jeździ...
Rekomendowane odpowiedzi