tomambros Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam, Chcialbym zainstalowac dvd 2 din aktualnie posiadam kosz i player 1 din. Prosze o porade jaki kupic kosz 2 din dodam ze mam panel klimy bez podgrzewanych foteli, chodzi o to zeby moj panel klimy pasowal do kosza. Gdzie mozna kupic? Moze jakies namiary? Audi A4 2003 Dziekuje i pozdrawiam bardzo !
biggman Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 W dziale sprzedam co jakiś czas ktoś sprzedaje kosze 2din. Masz do wyboru albo plastikowy, albo aluminiowy. Panel klimy nie będzie pasował, musisz kupić pod 2din, albo dociąć
tomambros Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No ze dociac to wiem... ale czy sa jakies rodzaje tych koszy? Czy jest tylko jeden rodzaj 2din?
jarek_ns Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Docinasz nie do kosza tylko do tunelu. Zreszta tunel tez trzeba podciąć. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
wrclaguna Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 http://allegro.pl/listing.php/search?string=a4+kosz+2+din&category=620&order=p
tomambros Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ok a czy te szufladki (na kubek i wizytowki) da sie przelozyc? z tego co mam teraz do 2din?
jarek_ns Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ok a czy te szufladki (na kubek i wizytowki) da sie przelozyc? z tego co mam teraz do 2din? Oczywiście. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
tomambros Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dobra zamowilem kosz z Audi dzieki bardzo za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi