NIUNIAA4 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 przepraszam mozliwe ze zle zauwazylam, za duzo nauki, no wiecie system eliminacji studentów jest aktywny
Gość spedyt Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 no wrocław i opole dawać propozycje, jaka droga jedziemy? Można się spotkać na parkingu gdzieś na autostradzie, jak się dogadacie to daj znać
luki231 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Hugo, Witam Dopisz i mnie plus 1 mam nadzieje że temat nie jest zamknięty jeżeli tak to daj znać i puszczę kaskę lukas23: zapraszam do regulaminu ostatnie ostrzezenie
Hugo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2007 Hugo, WitamDopisz i mnie plus 1 mam nadzieje że temat nie jest zamknięty jeżeli tak to daj znać i puszczę kaskę Przecież na 1 stronie jest wyrażnie napisane do kiedy zbieram kase :one:
slawek66 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 A z Łodzi lub okolic ktoś się wybiera w piątek ?
spanky Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 A z Łodzi lub okolic ktoś się wybiera w piątek ? jak by co to grupa Warszawska moze sie dołaczyc do Łodzi (w Piotrkowie Trybunalskim) i jechac razem .....
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 jesli ktos z polnocy bedzie jechal przez Opole to tez zapraszamy do wspolnej drogi!
Mel Udall Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 jesli ktos z polnocy bedzie jechal przez Opole to tez zapraszamy do wspolnej drogi! Ja jade od Szczecina - moge sie podlaczyc
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 zapraszam im wiecej A4 tym lepiej
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 raczej ja też będę przebijał się koło Opola tyle, że dzień wcześniej.
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 to moze ja podam trase jaka ja jezdze, jest szybka i prosta! Kędzierzyn-Koźle -> Brzeźce -> Stare Koźle -> Bierawa -> Grabówka -> Lubieszów -> Dziergowice -> Solarnia -> Kuźnia Raciborska -> Ruda Kozielska -> Rudy -> Rybnik -> Solona -> Wodzisław Śląski -> Jastrzębie Zdrój -> Pawłowice -> Ochaby -> Skoczów -> Wisła prosta ibardzo fajna droga
Gość spedyt Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 spedyt a Ty skad jedziesz? Jadę ze Zgorzelca, będę jechał przez Wrocek i autostradą dalej.
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja sie nie pakuje na autostrade i na slask bo tam sie zgubic idzie wiec jakbys chcial zboczyc z drogi i jechac z nami to zapraszam!
Mel Udall Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja sie nie pakuje na autostradeBrawo NIUNIAA4! Wlasnie mialem napisac, ze moge jechac, ale nie _platna_ autostrada. Wole nadlozyc niz tym sku@#$% dac zarobic
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 po co im placic skoro i tak stan naszych drog sie nie polepszy! a poza tym zdzieraja, wiec jak dolaczysz do mnie i ludzi ktorzy sie zdecyduja?
Mel Udall Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Tak sobie mysle, ze jesli jade juz taki kawal od domu, w poblize cywilizacji, to moze udalo by sie polaczyc przyjemne z pozytecznym? Moze bedzie na zlocie ktos, kto robi chiptuning i mieszka w poblizu Wisly? Krakowa? A moze polecicie dobrych macherow gdzies po drodze - Krakow, Wroclaw, Opole? Myslalem o robieniu chipa w DC u Mastersow, ale w CKMK lub okolicy tez sa pewnie fachowcy? Pomozecie A co do dolaczenia do Ciebie NIUNIAA4, to jesli tylko dam rade, to dalacze. Problem ze mna jest jednak taki, ze zawsze daje sobie za malo czasu na dojechanie/przeceniam mozliwosci i nieraz sa problemy [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 17-01-2007, 21:08 ] Mel Udall, już założyłeś temat o chipowaniu będą w Wiśle, nie dubluj tutaj tego tematu Dlatego tekst został pomniejszony, żeby ludzie nie robili w tym miejscu bałaganu.
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 spokojnie poczekamy na Ciebie jak bedzie trzeba
Mel Udall Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Mel Udall, już założyłeś temat o chipowaniu będą w Wiśle, nie dubluj tutaj tego tematu Dlatego tekst został pomniejszony, żeby ludzie nie robili w tym miejscu bałaganu.Bez przesady. Sadzisz, ze kazdy kto czyta o zlocie czyta tez o chip tuningu? Dla mnie to wazne i chcialbym dotrzec do jak najwiekszej liczby osob. A po drugie primo, jak bedziecie tacy zasadniczy (a odnosze wrazenie ze jestescie), to nastepnem razem nie polece Was na plms! " forum audi poszukiwane". I po trzecie primo to zdublowanie to ile kB?
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 chlopaki to nie miejsce ani czas na klótnie, zalatwcie ta sprawe na PW
Rekomendowane odpowiedzi