Hugo Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Opublikowano 1 Lutego 2007 Hugo, kaske masz juz na koncie Odnotowane na liście wpłat
Gość Keżor Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 tyle osób ma S4 i nikt nie jedzie :/ S4 mają: milosz, yezoo, elmody, norbi, mihau_mk, łukasz_S4, jupo, SID, sebkop, moskekr, rogal, seba, snowboarder, mxzibi, TomaV1, uve_solid, gebels i inni (ale inni sie nie odezwali nigdy na forum ) Na przykład Keżorowa ma RS4 i jedzie ze mną
Gość Keżor Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Keżor, zapomniales o rysiu RS'em hehe, ale na spocie był w WWA
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Lukas23 - proszę mi nie męcić w obliczeniach :biggrin: [ Dodano: 02-02-2007, 08:26 ] stat....poprawione
NIUNIAA4 Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 super sie zapowiada tylko qrcze dlaczego nie ma na pierwszej stronie juz odliczania??? :/ doczekac sie juz nie moge, chociaz moj wyjazd wisi na wlosku! caluski!
Wihajster Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 qrcze dlaczego nie ma na pierwszej stronie juz odliczania??? :/ jak nie ma jak jest
NIUNIAA4 Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 widocznie ten komp jest dziwny bo tutaj nic nie ma :/
Wihajster Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 widocznie ten komp jest dziwny bo tutaj nic nie ma :/ to informuje cie ze zostało jeszcze 28 dni :twisted:
Gość Keżor Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 super sie zapowiada tylko qrcze dlaczego nie ma na pierwszej stronie juz odliczania??? :/ a masz tam pasek ogłoszenie :?: może masz kliknięte i sie odliczanie schowało
Hugo Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Opublikowano 2 Lutego 2007 super sie zapowiada tylko qrcze dlaczego nie ma na pierwszej stronie juz odliczania??? :/ a masz tam pasek ogłoszenie :?: może masz kliknięte i sie odliczanie schowało Nic nie ma kliknięte Odliczanie ustawiłem tak , że widać je tylko na głównej stronie forum.Zapewne spojrzała jak była w temacie urodzinowym , a tam pupa , odliczania nie ma i rozpacz od razu :biggrin:
Adi Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 spoko spoko Krówki opanowane :biggrin: Dzieki wit.s rulezz
Gość Murzyn Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 spoko spoko Krówki opanowane jezusicku krowki, zanczy sie liczba mnoga...yhh conajmniej 2...podziwiam ja to opanowales sam chyba ze wit naprawde pomogl
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 ależ Wam widzę strasznie te krówki głowę zawracają i żyć w spokoju nie dają gdybym wiedział to dla Waszego ulżenia, noclegów bym szukał w jakimś Domu Pielgrzyma albo Domu Parafialnym może choć częściowo by Was to od Krowskich myśli uwolniło :biggrin:
Krisu Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 noclegów bym szukał w jakimś Domu Pielgrzyma albo Domu Parafialnym he he... :biggrin: to by było :exclaim: Ciekawe kto by pierwszy padł. Ojczulki czy bractwo...
Adi Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 podziwiam ja to opanowales sam chyba ze wit naprawde pomogl he he jasne że pomógł
basen Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 czy ktos juz zamawial sloneczna pogode?? hehe
Hugo Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 czy ktos juz zamawial sloneczna pogode?? hehe Tak tak , już dzwoniłem w tej sprawie
Gość spedyt Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 czy ktos juz zamawial sloneczna pogode?? hehe Tak tak , już dzwoniłem w tej sprawie Prezes to pomyślał o wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi