chuck Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Mam dylemat apropo koloru i rozmiaru felg do a4.. korci mnie czarny alu w rozmiarze 17 .jakies sugestie? moze ktos ma alu w takim kolorze na podobnym aucie? a może poprostu ciemniejszy grafit? dodam ze srebrne nie wchodza w gre
Grisza79 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zrób zdjęcie auta, znajdz sobie felgi które Ci sie podobają, zapodaj w ten wątek http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?76-Virtual-Tuning/page25 podaj w jakich kolorach chcesz felgi, a chłopcy Ci napewno pomogą...
Santa Cruz Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Co prawda nie Audi ale też szary:
carrera369 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 To Twoje BMW ? Ostatnio je widziałem z już zrobionym przodem - ładnie wygląda E91 w tym kolorze i z tymi felgami.
hejneken Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Coś takiego Ci się nie podoba ? xD
chuck Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dzięki za podpowiedzi:) zwłaszcza ten ostatni golf mi podszedł ... najlepiej chyba do tego koloru pasuje ciemny grafit bo czarny chyba zbyt "tuningowy" zwłaszcza ze mam pakiet chrom dookola szyb.. tylko model trzeb wbrac i przemalowac bo niewiele tego jest orginalnie malowanych
Rekomendowane odpowiedzi