J@co Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Fota na Zana obok sądu jeśli się nie mylę . A paska widzieliśmy tydzień temu na zlocie jak na Jana Pawła gdzieś leciałeś . A jak się spisują fele i gleba w "praktyce" jeżdżąc po Lublinie? tak to na tym nowym pietrowym parkingu, a co do kół i gleby bardzo ok, bo ja to lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARIBO Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Mega kosior, jak z proporczyka wszystkie mody w za***istym kierunku piątka oby więcej takich aut na naszych drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 sliczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@co Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 To co ciekawszego znalazłem w sieci z majówki ---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:58 ---------- tu 2 fotki jak się teraz wnętrze prezentuje, taki mały burdelowy akcent dekory obklejone czerwoną alcantarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 sam oklejales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@co Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 kolega mi obklejał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 hymm..bo sam chcialbym sobie w audi dekory okleic wlasnei alcantara i niewiem czy sobie poradze .... no u ciebie ładnie dodalo wnetrzu uroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Świetny Pasek super fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 kolega mi obklejał no pochwal się pochwal kto Ci obklejał ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@co Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 no ty ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi