Skocz do zawartości
IGNOROWANY

opony 225/35x18- porada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanko jak bedzie sie jezdzic na oponach 225/35x18 czy bedzie bardzo twardo na orginalnym zawieszenie poniewaz mam okazje tani kupic takie oponki dzieki z góry pozdrawiam

Opublikowano

Do takiej opony musi być gruba gleba bo inaczej będzie:thumbdown:

A co do komfortu to miękko na pewno nie będziesz miał na takich oponach

Opublikowano

Mam 235/35 r 19 jazda na zakrętach cudo, co do komfortu zbytnio nie widze różnicy miałem przed nimi zimówki 225/45 r 17 , tak jak przedmówca powiedział przy 18 gleba musi być bo bez tego wygląd dno, pozdrawiam

Opublikowano

a koledzy jak załoze sprezyny -35mm H&R na tym kole bedzie dobrze wtedy czy dalej bedzie wysoko stał??? moge kupic uzywane takie za 500 zł opłaca sie??

Opublikowano

-35mm to mało musiał byś mieć około 5.5cm żeby wyglądało na prawde kosa na takiej oponie.

Opublikowano

-35 H&R ładnie siada więc powinno być ok. Poprzeglądaj watki w dziale Moja A4 tam są zdjęcia jak siada autko na tych spręzynach.

Opublikowano

-35 h&R wyglada w miare ok na 225/40/18. w moim temacie masz jak wyglada na takim obnizeniu

Opublikowano

Madzia ty masz dobre 50 nie każdemu tak auto siądzie zależy od zużycia sprężyn wiele.

Opublikowano

moge kupic za 500 zł uzywane h&r sprezyny opłaca sie czy nie?? i czy wogóle warto to zakładac bo gwint dobry to dosyc drogi jest

Opublikowano

Raczej srednio sie opłaca.