AdrianAudi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam Postanowiłem zmienić swoje taborety. Moje :a4fan:jest z 96r. Wiem, że przednie fotele podejdą każde z b5 bezproblemowo. Problem natomiast zaczyna się z tylna kanapą. U mnie jest dzielona. Pytania 1. Czy mogę zainstalować bez przeróbek kanapę niedzieloną? 2. Czy kanapy przed i po lifcie czymś się różniły? 3. Czy zostaje mi tylko szukać kanapy dzielonej z przedlifta? Może pytania wydadzą się niektórym śmieszne ale wertując forum nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Tak więc zdaje się na pomoc fachowców
majkel_majki Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ad.2 Tak, róznią się ryglami oparcia tylnej kanapy, przed liftem były ucha, a po lifcie są bolce, zatem pkt. 2 wyklucza pkt. 1. Ad.3 Nie, możesz się pobawić i pogrzebać jeżelu masz nadmiar czasu:naughty:
AdrianAudi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A jeszcze mam pytanie. Jeśli chodzi o lifty te bolce to już mały lift??
majkel_majki Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Z tego co się orientuję to bolce są dopiero od 99 roku, kiedy środkowy pasażer tylnej kanapy dostał 3-punktowy pas z napinaczem.
Rekomendowane odpowiedzi