Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przekręt na stacji benzynowej LUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zatankował, odłożył pistolet i nie poszedł zapłacic? Chyba lipa jakaś... Jakby czekał na następnego koleśia żeby sobie dotankować to poprzednia kwota mu sie zresetuje a tym napewno zainteresuje się kierownictwo stacji

Opublikowano

Jak odłoży pistolet,to potem już nie dotankuje do momentu kiedy pracownik stacji nie zresetuje dystrybutora. I może tutaj być klucz-zagadka,czyli zrypany dystrybutor:naughty: . Ciekawe czy mają tam kamery?

Opublikowano

wg mnie to robicie z igły widły :facepalm: kolega co opisuje tą całą sytuację powinien iśc na stację, jeśli rzeczywiście ma jakieś filmy :thumbup1:

poza tym w 1:02 słychać strzały :grin:

Opublikowano

trzeba to zgłosić do X FILES

przepraszam za offa ale uśmiałem się po pachy

Opublikowano

H4mm3R, jak mam poczatek rezerwy i zatankuje za 100zl to wskazowka podnosi mi sie do idealnej polowy, teraz nawet nie dotyka kreski .. mniejsza z tym ..

Chodzi mi tu glownie o zachowanie taksowkarza, mysle ze kazy by sie zastanawiam co i jak gdyby byl na moim miejscu :)

teraz żeby doszło do tej kreski to trzeba tankować za 118.50 pln True story :decayed: To już nie te czasy że za 300 pln było do pełna

Opublikowano
  • Autor

.... boki zrywać..

Opublikowano
.... boki zrywać..

Dziwisz się, że większość bierze dla żartów ten temat? Przecież to jakaś farsa jest i nie ma się tu nad czym zastanawiać :facepalm:

Czujesz się oszukany to jedź na stację i im to udowodnij :thumbup1:

Opublikowano

ostatnio jak byłem w Tesco to taka babcia stała obok przy kasie,stała i nie płaciła tak jakby na coś czekała..... i miałem wrażenie ze mam zawyżony rachunek a tak jakoś mało tych produktów w koszyku.... :kwasny: ale okazało sie ze Ona czekała na naklejki promocyjne na garnki :grin: uff wyjaśniło sie

Panowie nie wierze ze ktoś założył taki temat, nie do wiary :facepalm:

---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ----------

na większości stacji jest monitoring, jedz zapytaj niech sprawdzą czy wszystko mają w porządku z dystrybutorami jak masz niejasności i nie mozesz przez to spać. :thumbup1:

Opublikowano

poza tym w 1:02 słychać strzały :grin:

:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

A może bylo tak że na dwystronnym dystrybutorze taxiarz przełożył pistolety, czyli zamiana w stanowiskach, przy czym jakoś przytkał pistolet żeby malo lecialo osobie której podłożył pistol ze swojego stanowiska, potem patrzał i równo z nim tankował, zapłaciłeś niby za swoje a to on tyle zalał przy czym on zapłacił mało bo w twoim pistolecie leciało słabo. ufffff ale żem sie napisał, moge zostać detektywem:decayed:

Opublikowano
A może bylo tak że na dwystronnym dystrybutorze taxiarz przełożył pistolety, czyli zamiana w stanowiskach, przy czym jakoś przytkał pistolet żeby malo lecialo osobie której podłożył pistol ze swojego stanowiska, potem patrzał i równo z nim tankował, zapłaciłeś niby za swoje a to on tyle zalał przy czym on zapłacił mało bo w twoim pistolecie leciało słabo. ufffff ale żem sie napisał, moge zostać detektywem:decayed:

umarłem :grin::kox::polew:

Opublikowano

Co jak co, ale wątek się jednak rozrasta :whistling:

Opublikowano
Co jak co, ale wątek się jednak rozrasta :whistling:

Bo wszyscy chcą w końcu wyjaśnić to zaskakujące wydarzenie :shock3:

Opublikowano

Co ja pacze :facepalm:

1. sam tankowałeś

2. odłożyłeś pistolet po tankowaniu do dystrybutora ? (po odłożeniu nie zrobisz dolewki)

3. zapłaciłeś ?

Nie ma możliwości żeby taxiarz coś zrobił. Proponuję odstawić to co bierzesz albo zmienić dilera bo pewnie jakiś shit zaczął Ci sprzedawać.

Zamknąć ten wątek bo jeszcze PIS zacznie węszyć i jak zwykle będzie wina Tuska.....

Opublikowano

czy jest na forum Macierewicz? :eusathink:

Opublikowano
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Opublikowano
czy jest na forum Macierewicz? :eusathink:

Ruszył na Rosje..

Opublikowano
  • Autor

i tak udowodnię że to był sabotaż ... hehehe

Opublikowano
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Ułanska fantazja niezle poniosła:kox:
Opublikowano
  • Autor

Powołam komisję składajacą się z kolegów ze Spotów Częstochowskich i wyjaśnimy to ... heheh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.