krzysiekvtec Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 pierwsze z nowego obiektywu na szybko jesli ktoś ma rybie oko 8mm prosze o porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybus85 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 A ja ustrzeliłem gargulca ;p Zrobione Lumią 930 i nałożony od razu w telefonie filtr na fotkę i takie jeszcze Ogólnie zdjęcia nawet dobre wychodzą.Jest też RAW do zabawy. Czasem dziwnie głupieje autofocus,ale jak złapie to jest super ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) jeszcze 2 lata i sesje weselne bedą robione telefonami z balkonu image upload no size limit Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez krzysiekvtec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ale opisujcie jakim to sprzętem było cykane, jaki obiektyw ewentualnie nastawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) no ciekawi mnie jakim szklem michal robi te fotki i czym obrabiał Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez krzysiekvtec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nikon D3200 (18-105) Co sądzicie nad czym popracować? pierwsza moja "sesja" tym sprzętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krwiopijakus Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nikon D3200 (18-105) Co sądzicie nad czym popracować? pierwsza moja "sesja" tym sprzętem Zacznij od kadrowania to może i ja dla podbicia wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Jak to zrobione , jaki to efekt?? Sie mi podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 efekt ? to zdjęcie z wyciągniętym niebem w light room bez nakladanych filtrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nikon D3200 (18-105) Co sądzicie nad czym popracować? pierwsza moja "sesja" tym sprzętem Zacznij od kadrowania to może i ja dla podbicia wątku Nieostre, zaszumione - nie podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ja bym je bardziej doswietlil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzelon Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Gdyby ktoś mial problemy techniczne ze sprzetem, badz zwyczajnie aparat odmówił posłuszeństwa to zapraszam do mnie, naprawiam praktycznie wszystkie aparaty,(profesjonalne lustrzanki takie jak np Nikon D4s, D4, D3s, D3, D810, D800, D700, Canonn 1D,5D, 7D, 6D itp) obiektywy (zarówno L Canona jak i FX Nikkora, Sigmy, Tamrony równiez)Kompakty równiez naprawiam, Panasonic, Nikon, Canon, Olympus, Leica, Samsung... Niestety kodaków nie tykam. Zapraszam na priv!http://www.directupload.net/file/d/4139/eps9axh8_jpg.htm Edytowane 13 Października 2015 przez Strzelon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Pstrykane Canon EOS 1200D, obiektyw podstawowy czyli 18-55. Zdjecie nie przerabiane Jesli sa tu jacys dobrzy fotografowie to moze dadza jakies wskazowki na temat zdjec, jak robic itd. Osobiscie dopiero zaczynam z pstrykaniem zdjec wiec sie ucze. I takie pytanie, ten podstawowy obiektyw to na dlugo starczy do uczenia? Czy lepiej zainwestowac w cos lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 sprzedaj to jak ktos kupi i kup sigme 18-55 f2.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Aktualnie mam EF-S 18-55 III, duza jest roznica miedzy nimi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 normalne z sigmy "wygiete" rybie oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 No wlasnie np. takie zdjecia jak Michal wrzuca i Ty, to z tej sigmy, tak? I czy to oryginalne zdjecia z tej sigmy czy przerobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi