ba$ior Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Witam, Panowie co sądzicie o tych Ringach na diodach do Audi A4 B7 ?? Link dla chętnych do kupna: http://www.umnitza.com/product_info.php?cPath=73_142_402&products_id=1202 Dziwi mnie tylko to, ze pasuja tylko do: A4 2007-2008 - ja mam B7 z 2004 więc nie bedą pasować według producenta...ale według mnie będą bo lampy są te same
ba$ior Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Opublikowano 5 Maja 2008 Myśle że ringi zostawmy dla BMW He he Dobra decyzja :th:
Flyer Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 W sumie nie wyglada to zle... ale w Twoim przypadku ba$ior co za duzo ledow, to nie zdrowo
malik Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Mi się podobają Ale rzeczywiście w Twoim przypadku to juz byłoby przegięcie.
ba$ior Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Opublikowano 5 Maja 2008 Ja juz niczego nie ładuje do swojego auta. Mysle tylko nad modułem: Cable for the S6 TFL LED day driving lights :th: Tylko nie wiem, który wybrać bo jest kilka opcji...? http://www.car4style.de/catalog/index.php?cPath=77
poziek Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Swoją drogą czy taka lampka z dodatkowymi ledami jest tylko w RS4? Czy kazdy pakiet oswietlenie ja ma ? http://www.car4style.de/catalog/product_info.php?cPath=21_58&products_id=49
Reggi Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Ringi moze i ladne. Ale na BMW. Nie w stylu Dokładnie :th: A i za duzo ledów to tez nie za bardzo
Heat Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Dla mnie jedyna opcja z przodu , ktora pasuje a jednoczesnie powala na kolana to led-y od S6 w stylu ba$iora . Szkoda , ze "tunerzy" skupiaja sie na przodzie zamiast pomyslec o czyms do tylu, przeciez nie ma kompletnie nic co mozna wrzucic na dupke b7 zamiast seryjnych lamp
Darkoz Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Swoją drogą czy taka lampka z dodatkowymi ledami jest tylko w RS4? Czy kazdy pakiet oswietlenie ja ma ? To jest pakiet oswietlenia Ambiente.. mam cos takiego u siebie.. dodatkowe oswietlenie kokpitu
ba$ior Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Opublikowano 5 Maja 2008 Dla mnie jedyna opcja z przodu , ktora pasuje a jednoczesnie powala na kolana to led-y od S6 w stylu ba$iora . Szkoda , ze "tunerzy" skupiaja sie na przodzie zamiast pomyslec o czyms do tylu, przeciez nie ma kompletnie nic co mozna wrzucic na dupke b7 zamiast seryjnych lamp "Styl ba$iora" - to mi się podoba Możesz zamontować "na dupke" zamiast seryjnych lamp - seryjne lampy od A6... A tak poważnie to nie ma nic ciekawego na rynku
poziek Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Swoją drogą czy taka lampka z dodatkowymi ledami jest tylko w RS4? Czy kazdy pakiet oswietlenie ja ma ? To jest pakiet oswietlenia Ambiente.. mam cos takiego u siebie.. dodatkowe oswietlenie kokpitu Z przodu czy z tyłu ?
Darkoz Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 ja mam z przodu.. ale te na zdjeciu widze ze sa na tyl.. bardzo fajny klimat robi to oswietlenie wiec i na tyl tez by sie przydalo.. z tym ze ja potrzebuje czarny panelik
Tas2die4 Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Z przodu czy z tyłu ? Hmm ja mam wlasnie cos takiego i z przodu i z tylu.. hmm myslalem,ze to "standard"- surprise
Darkoz Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 o kurcze tyl tez musi fajnie wygladac.. fotka mile widziana.. http://cgi.ebay.de/L110-Audi-Ambiente-Dachleuchte-A3-A4-A6-Ansehen_W0QQitemZ360040806381QQihZ023QQcategoryZ53958QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem
ba$ior Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Opublikowano 30 Maja 2008 Witam, Przedstawiam kilka nowosci do B7 i innych modeli aut. Pojawiaja sie juz lampy stylizowane na A5 ale do wczesniejszych modeli A4 B6,B5 oraz do A3 8L, PASSATA itp. Do B7 sa ale tylko ringi - mam nadzieje ze cos ciekawego sie pojawi , A tu do stronki z wileoma lampami w tym stylu: www.dectane.de
Flyer Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 Szkoda, ze takie kiepskie foty tych lamp sa...
Rekomendowane odpowiedzi