adek265 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 WITAM, nie jestem w stanie otworzyć drzwi pasażera oraz tylnich, ponieważ główny moduł zasilania auta został uszkodzony i brak prądu na całym aucie. Niestety cięgna od klamek wew i zew nie działają ponieważ zostały zaryglowane przez centralny zamek. Z tego co się orientuje to drzwi można otworzyć poprzez ściągnięcie tapicerki i wysterowanie zamka. Czy ktoś się orientuje które zaciski na kablach odpowiadają za ryglowanie drzwi (chodzi mi o kable które bezpośrednio idą do zamków) dzięki z góry za pomoc.
wrclaguna Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No to masz duzy problem jeśli Moduł Komfortu masz uszkodzony to : nie odpalisz auta oraz nie otworzysz drzwi . Autko było uszkodzone ? Sprawdzałes zapalnik na akumulatorze ?
adek265 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 zasilanie do sterowonikow dochodzi z aku. zapalnik nie wystrzelony i sprawny. Napewno jest modul centralny elektryki uwalony i przez to cala reszta nie dziala. mam boczki sciagniete i pytanie gdzie podac zasilanie na wtyczce ktora idzie do zamka aby odrglowac ?
wrclaguna Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 A możesz wkleić błędy ? ...tylko skasuj a daj te co powracają MCE nie odpowiada za otwieranie drzwi tylko Moduł Komfortu ( znajduje sie w bagazniku po prawej stronie we wnęce ) Sterownik od Elektryki masz po lewej stronie obok kolumny kierowniczej więc jakim sposobem masz uszkodzony jeśli auto dostało z drugiej strony . Na szkicu zaznaczone jest w którym miejscu znajduje sie MODUŁ ELEKTRYKI .
Rekomendowane odpowiedzi