marcelinho Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 witam.jeżdżę parę dni łupie mi coś z lewej strony strasznie. dla mnie jest to banan ale chciałbym się dowiedzieć czy maglownica może też robić tyle hałasu?oczywiście jeśli jest uszkodzona.moja stuka przy lewo prawo na postoju i trochę cieknie ale płynu nie dolewam do wspomagania.ostatnio wymieniłem z tej strony drążek z końcówką ale sie nie poprawiło.
gizmus2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wiesz co jak CI wali na kocich łbach i np przy hamowaniu podczas takiego pośredniego nacisku na pedał hamulca ( przy czym wtedy to nie taki stukanie tylko wali konkret) to to pewnie banan będzie ( akurat takie objawy ja miałem) choć z początku myślałem, że tarcze bo były w opłakanym stanie...
marcelinho Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 diagnoza prawie pewna - przegub.guma pęknięta smar naokoło i luz wyczuwalny ręką.jutro trzeba zrobić nawet nie pytam ile wytrzyma bo się przeraziłem jak spojrzałem.a magiel niech sobie stuka delikatnie mam nadzieje że tego działu nie odwiedzę zbyt prędko wpisując "maglownica":grin:
STASIU227 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A powiecie mi koledzy mi stuka w prawym kole z przodu tylko jak gwałtownie rusze co to chyba nie magiel???
karbonek Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Wiele rzeczy może być, musisz sprawdzić luzy w zawieszeniu.
marcelinho Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 u mnie padły oprócz przeguba dwa górne lewe wahacze i dwa dolne proste.póki co na razie cisza choć może ktoś się spotkał z inna rzeczą.chodzi o chrupanie z prawej strony przy gwałtownym starcie.czy może być to poduszka pod silnikiem bo chyba kiedyś jak wymieniałem po raz I szy a był podobny objaw to chyba ustało ale nie pamiętam jak to było w końcu
Rekomendowane odpowiedzi