zaba84 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam. Zauwazylem ze podczas skretu w lewo czuc i slychac tak jakby przestawialo sie prawe kolo, najbardziej jest to odczuwane na asfalcie jak skrecam przy malej predkosci albo wyjezdzam z uliczki. O co koman, gdzie szukac buby?
letallec Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Mam to samo w B6 i chetnie sie dowiem z czym problem.
szafa Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jeśli dzieje się tak tylko na skręconych kołach to jest to objaw padających przegubów zewnętrznych:wink:
pastaldo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Pytanie czy to faktycznie koło się przestawia czy poprostu cos postukuje na skręconych kołach. Jak postukuje to szukałbym w przegubach a jak sie faktycznie "przestawia" to posprawdzał bym zawieszenie, wahacze, gałki i drążki kierownicze.
letallec Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 U mnie troche telepie buda na max skreconych.
zaba84 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ewidentnie sie u mnie przestawia kolo, a buda buja tak jak u kolegi wyzej .;/
Rekomendowane odpowiedzi