Reggi Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Co myślicie? Przy tak paskudnym kolorze jak srebrny pomalowałbym cały grill na czarno z pierścieniami włącznie i znaczek na klapie tez na czarno w ASO w komplecie ze znaczkiem kosztuje 350 zl Taki - http://allegro.pl/item352358225_grill_atrapa_audi_s4_rs4_a4_95_01_s_line.html ?? bo ten ma wyraźne pionowe chromy
moskal Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Rafalexk Możliwe, jak kupiłem od nosb-a cały czarny i mi sie też wydaje ze malowany był cały łącznie z listwami i kółkami bo cały jest jednego koloru.Ten też na taki wygląda.
Reggi Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Kurna kolo chciał na Słomczynie za czarnego polifta 100 zł .. mogłem wziać dla kogoś z was
moskal Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Kurna kolo chciał na Słomczynie za czarnego polifta 100 zł .. mogłem wziać dla kogoś z was napewno byś nie stracił
buliking Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 a ja ruszylem dzisiaj listwe boczna przy dzwiach na dole bo odstawala i ... prochno sie posypalo sprawdzilem od razuwszystkie i szkoda z takim czyms jezdzic, w ASO komplet 300zl a co do grila to bede szukal od s4 jakiejs okazji :th:
tony84 Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 maxx sprzedaje grill od eski za 299zł. może jakoś się dogadacie http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_grill_s4_b5_nowka_oryginal_z_aso-t31539.0.html
buliking Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2008 a co powiecie na to? kupilem lakier do zaprawek na blotniki (rezanie lamp) i troche zostalo, moze pomalowac grill w taki sposob?
ykk Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 buliking moglbys mi powiedziec co wymalowales..? Bo nie widze..
buliking Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2008 jeszcze nic nie wymalowalem, to tylko VT ale tak sie zastanawiam...
buliking Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2008 jak w temacie, GRILL w sumie jestem zdecydowany, jak to zrobie wrzuce fotki, pozdro
rafalekx Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 buliking Chcesz te pionowe elementy pomalować? Coś w stylu Ski, żeby je uwidocznić? Dobrze widzę? Nie wiem czy to coś da, ale może akurat :th: Ja zrobisz pochwal się
buliking Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2008 grill i tak bedzie od s4 tylko ciagle nic nie ma na horyzoncie, a tymczasem troche sie pobawie z tym co mam
Halskii Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 kwestia gustu, ja przy zmianie lamp na poliftowe zmienilem i grill, duzo ladniej sie komponuje ten grill z wieksza domieszkac chromu.... zerknij u mnie , http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t20890.0.html;highlight=halskii
gadi Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja mam tak ztobiony ścieranie papierem ściernym 3 warstwy podkładu 2 warstwy czarny mat w sprayu
ykk Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 gadi na prawde super efekt.. Wreszcie cos oryginalnego a zarazem ladnego..
Gość rob Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 na czarnym aucie też ciekawie by to wyglądało
rafalekx Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 gadi na prawde super efekt.. Wreszcie cos oryginalnego a zarazem ladnego.. Ja o tym mówiłem, że właśnie coś takiego planuję zrobić :gwizdanie: Chyba sobie tak zrobie Na sreberku też super będzie wyglądało
gadi Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Trzeba wyjąć cały grill, a potem samą ramkę. Następnie trzeba zeszlifować papierem ściwernym całą tą niklowaną warstwę, asz do matowego. Potem wszystko przetrzeć szmatką z nitro (zmyć bród i odtłuścić) Po wyschnięciu nakładamy pierwszą warstwę podkładu (ja miałem jakiś w sprayu firmy NOVOL) Po wyschnięciu (około 30 min) powtarzamy. Po wyschnięciu (około 30 min) powtarzamy ostatni raz. Czekamy około godzinę (jeśli jest ciepło) Potem przecieramy ten podkład papierem wodnym 800 z wodą, aby wyrównać i zmatowić powierzchnie (delikatnie aby nie zetrzeć warstwy podkładu do 0 ) Myjemy pod wodą i przecieramy nitro. Po wyschnięciu nakładamy pierwszą warstwę farby (ja miałem w sprayu czarny mat) Czekamy około 30 min i powtarzamy czynność. Po wyschnięciu składamy do kupy i mamy taki gril jak na foto.
Rekomendowane odpowiedzi