budzik29 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam mam takie pytanie wymieniłem u siebie licznik i chciałbym mieć taki sam stan licznika jak w poprzednim. Jaki jest najlepszy program do konfiguracji stanu licznika? Mam Vag 2,5 ale tam niestety nie ma takiej opcji
cougarr2 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 nikt ci tutaj nie powie jak zrobić licznik poza tym o tym musisz powiadomić przeszłego nabywce nie zapomnij o tym
szogun0 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 A jaki masz ten licznik zamontowany. Poza tym zapłacić komuś wychodzi tyle samo co kupić kabel.
budzik29 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 licznik mam z pełnym fisem vdo. A co do sprzedarzy to poinformuje sprzedajacego. Lecz chodzi mi o zwiekszenie przebiegu bo miałem u siebie 350 tys. km a teraz mam 195 i nie bedzie mi sie zgadzało z prowadzona od poczatku kupna samochodu ksiażka serwisowa.
danu44 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 licznik mam z pełnym fisem vdo. A co do sprzedarzy to poinformuje sprzedajacego. Lecz chodzi mi o zwiekszenie przebiegu bo miałem u siebie 350 tys. km a teraz mam 195 i nie bedzie mi sie zgadzało z prowadzona od poczatku kupna samochodu ksiażka serwisowa. No comment... Gratuluje szczerosci.
Rekomendowane odpowiedzi