wesz82 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Jak w temacie. Nie jestem pewny czy takie uszkodzenie warstwy chromu na tłoczku dyskwalifikuje go???? Jeżeli tak to załatwie drugi tłoczek,bo nie chce mieć problemów i dodtkowej roboty.
sołtys85 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Ze zdjęcia trudno cos powiedzieć ale wygląda mi to na rdzawy nalot. Potraktuj go pasta tempo może te ślady zejdą. Jak ręką przeciągasz po tłoczku to czuć nierówności? ---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ---------- Ze zdjęcia trudno cos powiedzieć ale wygląda mi to na rdzawy nalot. Potraktuj go pasta tempo może te ślady zejdą. Jak ręką przeciągasz po tłoczku to czuć nierówności?
wesz82 Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Opublikowano 5 Maja 2012 Wiec fotki lepszej niestety nie dąłem rady zrobic,bardzo ciężko uchwycić ten nalot. Przejechałem papierem 2000 i nawet nie zeszło,nie czuć tego w ogóle pod palcem. Powiedzcie jakie są objawy zużytego tłoczka??? Skoro nie ma rysek to nie powinien przetrzeć uszczelki.
Dev Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 jak jest gładko i nie czuc nic pod paluchem to zapodaj smar i składaj to dziadostwo
wesz82 Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Opublikowano 5 Maja 2012 Jak rozbebeszę 288 i tam bedzie zdrowszy tłok to zapodam jego:) dzieki
Rekomendowane odpowiedzi