woltek Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Witam, jakiś czas temu zauważyłem że stracił mi się sygnał alarmu (alarm oryginalny), wszystko działa, załącza sie tak jak powinien, awaryjne migają, ale jest cisza, po podpięciu VAGa wykrył mi taki błąd:1134 1134 Alarmowy sygnał akustyczny-H12 magistrala CAN brak sygnału. Co to może być i czy idzie to naprawić bez wizyty u specjalisty?
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Pewnie baterie juz padły w syrenie Temat omawiamy na FORUM .
woltek Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Opublikowano 6 Maja 2012 hehe pewnie jest taka możliwość, nie zrozumiałem, gdzie omawiamy temat?
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 hehe pewnie jest taka możliwość, nie zrozumiałem, gdzie omawiamy temat? Trzeba wpisać w szukajce Syrena i tematy sie pojawiają 10 sekund i masz http://a4-klub.pl/showthread.php?220965-ALL-B6-Si%B3a-sygna%B3u-uzbrajania-alarmu&highlight=syrena+alarm
woltek Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Opublikowano 6 Maja 2012 Ale ze mnie d*** nie pomyślałem o "szukaj" a do tego tekst o baterii wziąłem za żart heh no to teraz zostaje mi tylko ją przerobić na zwykłe baterie, dzieki wielkie i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi