Misior Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witam. Sprawa wyglada tak ze jestem zmuszony do wózka zakupic poduszke silnika lewą (AEB 95 rok, sedan fwd). Moge ja sobie zamowic niema problemu tylko szukalem jakiejs mocniejszej opcji i Poziek podsunał mi pomysła ze ponoć pasuje od RS4 2006 rok i jest twardsza. W zwiazku z tym mam prosbe czy ktos moglby sprawdzic w etce jaki numer ma poduszka silnika z takiej RS4 i jesli sa zdjecia porównac czy wyglądowo jest taka sama? Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam
mcm Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Wydaje się że pasuje 2006 ma nr 8E0 199 379 J, a 1995 - 8D0 199 379 J
Misior Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 Dzieki za zainteresiwanie. Ale dzwonilem do aso i mi powiedzieli ze ten numer ktory podales nie wchodzi, ze podobno wystepuje razem z łapą. A jak kazałem mu sprawdzic po modelu i roczniku to mowi ze nie jest w stanie sprawdzic czy bedzie pasowac a nieda sie odmówic jak przyjdzie
Misior Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Opublikowano 10 Maja 2008 Zamowilem na dzisiaj zamiennik tej poduszki co podales od 2006r, tylko ze numer wchodzi bez litery na koncu. Zobaczymy czy spasi. Niby zamiennik ale z firmy BOGE wiec powinna byc jakosc tak jak ori albo lepsza.[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 08:22 _________________________________________________Noi przyszla mi poduszka. W pudelku sopriza bo jest ori Teraz tylko kwestia czy bedzie pasowac.[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 11:55 _________________________________________________Poducha pasuje. Drganie silnika i karoserii jak reką odjął. Jakby ktos poszukiwał mocniejszych poduszek to moge zapodac numer
andegrand Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 witam czy ta poducha podejdzie do mojego http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1557465360&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. z 97 roku
Rekomendowane odpowiedzi