lorzak Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Witam mam problem z turbiną. Znacie jakiegos dobrego mechanika w okregu Katowic? Lub ktorys z forumowiczów mogłby zobaczyc i zaradzić na problem Pozdrawiam
lorzak Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 Powiem tak przykład od 0-100 km/h auto przyspiesza w 7 sec- z normalna praca turbiny, a czasami czuje ze auto nie posiada takiej mocy jak zwykle i powiedzmy ze wtedy od 0-100 km/h ma 9 sec. Dzieje się to losowo raz działa poprawnie a raz muli. Przeważnie gdy załączę auto ponownie wraca do normalnej pracy. Mechanik do którego przeważnie jeżdżę jest dziwny i trzeba się prosić by coś naprawił a czeka się jeszcze dłużej. Wkurzające jest to że zawsze gdy wejdę do auta zawsze myślę jak ta turbina będzie chodzić ;/
Biszczan Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Spotkajmy się i zróbmy logi, wtedy zobaczymy czy coś wyjdzie czy nie.
lorzak Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 spoko spoko daj znac na pw kiedy mialbys czas
Michuu03 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 jakbyście czegoś nie ustalili to dajcie znać, w Chorzowie mam dobrego mechanika... wizytówka: AES CARS Chorzów
dudi171 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Wlasnie jestem po wymianie rozrzadu i napedu pompy oleju u mechanika z Mysłowic. Gosciu zajmuje sie tylko autami Vaga i widac ze hest kumaty. jak cos to pisz na pw podam namiary
Biszczan Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Możesz podać te namiary? Dzięki kolego.
small23 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Wlasnie jestem po wymianie rozrzadu i napedu pompy oleju u mechanika z Mysłowic. Gosciu zajmuje sie tylko autami Vaga i widac ze hest kumaty. jak cos to pisz na pw podam namiary Witam, Kolego jakbyś przesłał na PW namiary na tego mechanika byłbym wdzięczny! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi