czorny_07 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Czołem, mam okazję kupić sprężyny sportowe, czy jak kto woli obniżające, posiadam skromny piec 1,6 ADP, a te są od 1,9 TDI lift, moje pytanie czy podejdą do mojej kozy, czy też nie?
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Jak masz klimę to możesz brać, najwyżej nie siadzie Ci aż tyle ale na pewno będzie niżej niż masz teraz
czorny_07 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 mam klime, ale koles nie wie ile te sprezyny obnizaly, firmy tez nie moge sie rozczytać, co myślisz?
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Jak chce niewiele to możesz spróbować, ja nie dałbym więcej niż 150zł już z wysyłką więc jak się mieścisz w tej kwocie to bierz
czorny_07 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 dobra, to je chapne, mam tylko nadzieje, że obnizają conajmniej o 30mm, spręzyny z lifta niczym sie nie roznia tak?
czorny_07 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 czyli jak je zaloze na moje ori amorki bedzie grac?
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 A amorki masz w jakim stanie, ogólnie to nie jest polecane do ori amorków taki zestaw. Możesz próbować jak masz je w super stanie ale powinieneś mieć amory do sportowego zawieszenia albo przynajmniej z 1BE
davidoff82 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Jak chce niewiele to możesz spróbować, ja nie dałbym więcej niż 150zł już z wysyłką więc jak się mieścisz w tej kwocie to bierz Ja kupiłem idealne Weitec za 100 zl
Rekomendowane odpowiedzi