woszu Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Mam taką kierownicę u siebie. Chciałbym się dowiedzieć, czy ten typ kiery był oferowany z multifunkcją? Te 4-ro ramienne mi się nie podobają. Kiery z B7 tez jakoś do mnie nie przemawiają.
jarek_ns Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 była z obsługą skrzyni tiptronic. A szkoda.
woszu Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Opublikowano 9 Maja 2012 no właśnie tiptronic znalazłem, ale multi nie widać. No to teraz ma dylemat, czy zostawić taką czy zakładać multi z B7.....
jarek_ns Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 No multi z b7 fajnie wygląda. Ale z poduszką jest problem bo w b7 ma dwa ładunki a B6 ma jeden. I podobno nie odpali zresztą temat jest omawiany. Ja założyłem zwykłą multi z B6 i będę ją obszywał na nowo. Tak żeby była część pikowana a część gładka.
woszu Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Opublikowano 9 Maja 2012 znaczy ta 4-ro ramienną założyłeś? Jakoś mi się te kiery średnio podobajo.....
jarek_ns Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Ale jest multi. A bez niej fabryczny Bluetooth jest bez sensu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi