Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PlastiDip czyli alternatywa dla malowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
połowa kosztów malowania auta lakierem :whistling:

za 3 tys mam cale audi pomalowane w profesjonalnym warsztacie lakierem

no to naprawde bedzie profeska zrobiona za 3 tysie :facepalm:

Opublikowano

ale jak dziura sie zrobi to w zabezpieczeniu trzeba będzie mieć puchę w bagażniku i po sprawie :P

Opublikowano
połowa kosztów malowania auta lakierem :whistling:

za 3 tys mam cale audi pomalowane w profesjonalnym warsztacie lakierem

no to naprawde bedzie profeska zrobiona za 3 tysie :facepalm:

Wyjąłeś mi to z ust. Widziałem już auta pomalowane za 3koła i już wolę swój lakier z niedoskonałościami niż takie oje**ne lakierem na szybko :facepalm:

Opublikowano

nie ma co dyskutować o cenach lakierowania złego czy dobrego, temat jest o gumie :whistling:

Opublikowano

Ja plastidipa używam ostatnio do czego popadnie - pokolorwałem sobie słuchawki, mikrofon, konsolę dj'ską i efekt niesamowity. :decayed:

Opublikowano

hah jesteś sławny na FB z swoim testem PlastiDip :D

Opublikowano

hehehe ludzie sa jednak zjebani :)

Opublikowano

Sledze i sledze ten temat i tak nasunelo mi sie pare pytan. Chcialbym cale auto pomalowac na czarny mat a mam teraz srebrny kolor to nie powinno byc problemu? Sam tego nie bede malowal bo sie nie mam umiejetnosci/sprzetu. Oddalbym do tej firmy oem+ no i czy ktos juz kozystal z ich uslug? Czy w zime tez maluja? No i czy jak powiedzmy na jakims elemencie powiedzmy zostanie naruszona ta warstwa plasti dip to to potem zeby to naprawic to trzeba zerwac w tym miejscu powloke i nowa nalozyc czy mozna jakos inaczej to zalatac?

Opublikowano
Sledze i sledze ten temat i tak nasunelo mi sie pare pytan. Chcialbym cale auto pomalowac na czarny mat a mam teraz srebrny kolor to nie powinno byc problemu? Sam tego nie bede malowal bo sie nie mam umiejetnosci/sprzetu. Oddalbym do tej firmy oem+ no i czy ktos juz kozystal z ich uslug? Czy w zime tez maluja? No i czy jak powiedzmy na jakims elemencie powiedzmy zostanie naruszona ta warstwa plasti dip to to potem zeby to naprawic to trzeba zerwac w tym miejscu powloke i nowa nalozyc czy mozna jakos inaczej to zalatac?

1. można każdy kolor na każdy położyć, kryje dobrze.

2. oem+ maluje za***iście (wiem nie z doświadczenia, ale z opinii innych)

3. malują nawet wiosną

4. jak u mnie się naruszyło na felach (koła były srebrne, kawałek się zerwał) to po umyciu wodą pod ciśnieniem i zwykłym pryśnięciu sprayem w to miejsce idealnie zakryło i nie było śladu że ponownie było malowane :wink:

Opublikowano

zgadzam sie z 1 :) z 4 u mnie bylo podobnie prysniesz kryje i z bogiem sprawa :)

Opublikowano

No najbardziej mnie wlasnie to przerazalo ze jakby cos sie stalo to jak to potem sie pokryje. No to postanowione, teraz tylko musze zadzwonic do oem i zapytac o dokladna cene i ustawic sie na termin. A czy pod wplywem minusowej temperatury nie dzieje sie nic niepokojacego z plasti dip?

Opublikowano

a tego ja jeszcze nie wiem bedzie to moja pierwsza zima na dipie :D

hehehe

reklama biedronki -krakersy - YouTube

Opublikowano

Używałem, inni też i nie jest to żadna podróbka :wink:

Opublikowano

No a powiedzcie jak z kolorem biały mat jest trudniejszy do utrzymania niż czarny?

Opublikowano

Używałem, inni też i nie jest to żadna podróbka :wink:

pierwszy raz widziałem więc stąd podejrzenie :kwasny::wink:

Opublikowano
No a powiedzcie jak z kolorem biały mat jest trudniejszy do utrzymania niż czarny?

i jeden i drugi kolor trudno utrzymać w czystości

Opublikowano

No a jakis inny typu pomarancz czy zolty? No a jak z ta czystascia na powierzchniach malowanych plasti dipem?

Opublikowano

Muchy pod cisnieniem schodza bez problemu :wink: